Kotivinkki

Kolme reseptiä avokadosta

Kolme reseptiä avokadosta

Kypsä avokado toimii kuin kerma. Se pehmentää makuja ja sopii yllättävän moneen. Tässä nopeat ja helpot reseptit!
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Riikka Kantinkoski
Mainos

Avokadosalsa: Kuutioi avokado ja 2 tomaattia. Lisää puolikas punasipuli hienonnettuna, tilkka sitruunamehua, suolaa ja mustapippuria. Sekoita, ja tarjoa leivän päällä tai paistetun broilerin, pihvin tai kalan lisäkkeenä.

Avokadotahna: Soseuta sauvasekoittimella 1 avokado, pieni valkosipulinkynsi, 2 tl sitruunamehua ja ripaus suolaa. Nauti dippinä, levitteenä tai kastikkeena.

Avokadosalaatti: Kokoa evääksi purkkiin tai asettele vadille salaattia, sinimailasen ituja, retiisiviipaleita, punasipulia, avokadoa ja paahdettuja seesaminsiemeniä. Sekoita kastikkeeksi 1 ½ rkl soijaa, 1 rkl sitruunamehua ja ½ rkl seesaminsiemenöljyä.

Suosittelemme myös näitä

Julkaistu: 13.9.2013
Katso myös nämä