Kotivinkki

Kolme reseptiä avokadosta

Kolme reseptiä avokadosta
Kypsä avokado toimii kuin kerma. Se pehmentää makuja ja sopii yllättävän moneen. Tässä nopeat ja helpot reseptit!
Julkaistu: 13.9.2013
Avokadosalsa: Kuutioi avokado ja 2 tomaattia. Lisää puolikas punasipuli hienonnettuna, tilkka sitruunamehua, suolaa ja mustapippuria. Sekoita, ja tarjoa leivän päällä tai paistetun broilerin, pihvin tai kalan lisäkkeenä.
Avokadotahna: Soseuta sauvasekoittimella 1 avokado, pieni valkosipulinkynsi, 2 tl sitruunamehua ja ripaus suolaa. Nauti dippinä, levitteenä tai kastikkeena.
Avokadosalaatti: Kokoa evääksi purkkiin tai asettele vadille salaattia, sinimailasen ituja, retiisiviipaleita, punasipulia, avokadoa ja paahdettuja seesaminsiemeniä. Sekoita kastikkeeksi 1 ½ rkl soijaa, 1 rkl sitruunamehua ja ½ rkl seesaminsiemenöljyä.
Suosittelemme myös näitä
Kommentoi »