Lehdet
Ihmiset
Lehdet
Meillä kotona on A-lehtien asumisen lehtien digitaalinen koti. Sivustollamme voit lukea ja inspiroitua niin Avotakan, Ihana-lehden, Kotivinkin, Maku-lehden, Meidän Mökin, Meidän Talon, Unelmien Talo&Kodin kuin Viherpihankin sisällöistä.
28.10.2018
 |
Meillä kotona

Avotakka

Avotakka innostaa sisustamaan! Avotakka tunnetaan elämänmakuisista suomalaisista kodeistaan ja kauniista kuvistaan. Lisäksi se on täynnä ajankohtaista luettavaa ja yllättäviä näkökulmia. Avotakan laaja vintage-osio perehdyttää aarteisiin, joita voi löytyä sinunkin kodistasi. Avotakka on hintatietoisen sisustajan valinta.

Ihana

Askartele yhdessä Ihanan kanssa! Ihana-lehti on runsas ideapaketti, joka tarjoaa ajankohtaisia ohjeita ja inspiraatiota kaikenlaiseen käsillä tekemiseen: askarteluun, tuunaamiseen ja sisustuksellisiin käsitöihin. Huolellisesti laaditut ohjeet ovat helppoja ja tekemisen ilo taattu.

Suomen rakastetuimman askartelulehden aiheita ovat muun muassa ompelu, puutyöt, painanta, paperiaskartelu ja kierrätysmateriaaleista askartelu. Mukana myös aina oma osio lasten kanssa askarteluun.

Kotivinkki

Kotivinkki on kodittajan oma lehti, täynnä iloa ja hyvää mieltä. Kotivinkki tekee arjesta hauskempaa, ruoasta parempaa ja kodista kauniimman. Kotivinkin aiheita ovat sisustus, ruoanlaitto, leivonta, kukat ja kasvit, tee itse -ideat, ihmissuhteet ja psykologinen hyvinvointi. Kotivinkin jokaisessa numerossa saat inspiroivia ideoita kotiin, kohtaat aitoja ihmisiä ja löydät testattuja, ajankohtaisia ja helppoja reseptejä arkeen ja juhlaan. Kotivinkki tarjoaa sinulle myös ajatuksia, jotka pysähdyttävät.

Maku

Maku tarjoaa jokaiselle kotikokille helpotusta arkeen ja ideoita juhlaan. Kaikki reseptit on suunniteltu ja testattu suomalaisiin kotikeittiöihin sopiviksi. Oli viikonpäivä tai tilanne mikä tahansa, Maku ei jätä ketään nälkäiseksi!

Meidän Mökki

Meidän Mökki vie sinut keskelle aitoa suomalaista mökkielämää, saunomista, puuhastelua ja nikkarointia, puutarhanhoitoa ja muita mökkiharrastuksia. Meidän Mökki on täynnä elämyksiä ja rahanarvoista tietoa, jonka ansiosta otat mökkeilystä entistä enemmän irti. Meidän Mökin lukeminen tekee sinulle hyvää!

Meidän Talo

Meidän Talon asiantuntevilla, käytännönläheisillä ohjeilla pidät talosi kunnossa ja viihtyisänä sekä säilytät sen arvon – tai jopa nostat sitä. Hyödyllisen tiedon lisäksi löydät Meidän Talosta ideoita ja inspiraatiota, jotka saavat asumisen maistumaan entistä paremmalta!

Unelmien Talo&Koti

Unelmien Talo&Koti on Suomen iloisin sisustuslehti, täynnä ronskia romantiikkaa, hurmaavia värejä ja tunnelmallista runsautta. Unelmien Talo&Koti tarjoaa tavallisten suomalaisten rakkaudella sisustamia koteja, inspiroivia vinkkejä kodin sisustamiseen, edullisia sisustuslöytöjä sekä tee itse -ohjeita kotiisi.

Viherpiha

Viherpihasta löydät vankkaa tietoa ja sykähdyttäviä elämyksiä, oletpa sitten vasta-alkaja tai pidemmälle ehtinyt viherpeukalo. Viherpihan kanssa koet onnistumisen ilon ja nautit kättesi jäljistä puutarhassasi!

Kommentoi »