Maku
Maku on Suomen suurin ruokalehti, joka inspiroi niin arkikokkaajaa kuin kokeilevampaa ruokaharrastajaakin.
0

Maku saa arjen maistumaan paremmalta.

Ruoanlaitto on enemmän kuin ruokaa. Se on yhdessäoloa ja rentoutumista, oppimista ja onnistumista. Parhaimmillaan ruoka on uusi, hurmaava makuelämys tai elämän tärkeimmät hetket mieleen tuova maistuva muisto. Ruoka kuuluu kaikille ja Maku on tehty jokaiselle kotikokkaajalle.

Reseptiemme linja on vaivattomuus. Helppoihin resepteihin ja lähikaupasta löytyviin raaka-aineisiin jaksat tarttua minä viikonpäivänä tahansa. Eikä kokkailukaan kestä kauan: arkiviikon ohjeilla ruoka on pöydässä – tai ainakin uunissa – puolessa tunnissa. Huomioimme resepteissä aina sesongin kasvikset ja tarjoamme ideoita ja ohjeita myös erikoisruokavalioita noudattaville.

Täydellinen ruokaelämys päättyy aina jälkiruokaan. Niin myös Maku-lehti. Jokaisen numeron lopusta löydät ajankohtaiset, syötävän suloiset herkkureseptit jälkiruoaksi tai kahvipöytään.

Seuraa meitä:
Lehdessä on kaikki, mitä ihminen tarvitsee elämäänsä.
Tuija, Korpilahti
Aina Maku-lehdessä
Ajankohtaiset teemat ja reseptit antavat uusia ideoita ruoanlaittoon.
Tekniikka-osio paljastaa ruokatoimittajien parhaat reseptit ja kokkausniksit.
Parasta nyt -juttu tarjoilee sesongin parhaat raaka-aineet uusin resepti-ideoin.
Löydät jokaisesta lehdestä jotain leivottavaa.
Arkiruoat valmistuvat puolessa tunnissa ja raaka-aineet löydät lähikaupasta.