


Avokadodippi ja sriracha-majoneesi
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Maistuvat dipit vaikka kananugeteille
Reseptin ainekset
6 annosta
Avokadodippi
2 kpl
avokadoa
1 dl
turkkilaista jogurttia
2 rkl
limen mehua
½ kpl
valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 tl
punaista chilitahnaa
½ tl
suolaa
½ dl
tuoretta korianteria hienonnettuna
Sriracha-majoneesi
2 dl
majoneesia (hellmans)
1-2 rkl
Sriracha-kastiketta
1 rkl
limen mehu puristettuna
½ kpl
valkosipulinkynsi hienonnettuna
½ tl
suolaa
Avokadodippi
Puolita avokadot, poista kivet ja kuoret. Kuutioi avokadot ja laita korkeareunaiseen kulhoon. Ripottele päälle limen mehu. Lisää kulhoon turkkilainen jogurtti, valkosipuli, chilitahna ja suola. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Sekoita joukkoon hienonnettu korianteri. Anna maustua jääkaapissa vähintään 15 min. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
Sriracha-majoneesi
Sekoita majoneesi, haluamasi määrä sriracha-kastiketta, limen mehu, hienonnettu valkosipuli ja suola hyvin keskenään. Anna maustua jääkaapissa vähintään 15 min. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat