Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Appelsiini-avokadosalaatti

10 min

Hyvän olon salaatti syntyy makeista appelsiineista ja pehmeästä avokadosta. Ripottele salaatin päälle fetaa ja pistaasipähkinöitä.

6.1.2015
Reseptin ainekset
2 annosta
1
appelsiini
1
veriappelsiini
1
kypsä avokado
50 g
fetajuustoa (rasvaa 18 %)
1/2 dl
pistaaseja (kuorittuja)
herneenversoja
Kastike
2 rkl
appelsiinimehua
1 rkl
valkoviinietikkaa
2 rkl
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Appelsiini-avokadosalaatti – ohje:

  1. Leikkaa appelsiinien päädyt. Aseta appelsiinin leikattu pääty leikkuulautaa vasten, ja leikkaa kuoret sivuilta parin sentin osissa hedelmän pyöreää muotoa myötäillen. Leikkaa jäljelle jääneet valkoiset osat pois. Viipaloi appelsiinit.
  2. Halkaise avokado ja kaiverra avokado pois kuoresta lusikalla. Poista kivi ja kuutioi kuorittu avokado.
  3. Kokoa lautaselle appelsiinisiivut, avokado ja herneenversot. Ripottele salaatin päälle fetamuruja ja rouhittuja pistaasipähkinöitä.
  4. Purista appelsiinin mehua pari ruokalusikallista jäljelle jääneistä kuorista ja appelsiinien päädyistä. Sekoita mehuun loput kastikkeen ainekset. Lusikoi kastiketta salaatin päälle.

Tee salaatista ruokaisampi ja lisää mukaan paistettua kanaa!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt