Kypsä avokado – näin tunnistat sopivan kypsyyden ja opit käsittelemään avokadon oikein
Ruoka
Kypsä avokado – näin tunnistat sopivan kypsyyden ja opit käsittelemään avokadon oikein
Kypsä avokado tuntuu painamalla pehmeältä, mutta napakalta. Lue vinkit kypsän avokadon tunnistamiseen sekä avokadon kiven irroittamiseen ja käsittelyyn.
Julkaistu 10.10.2014
Kotivinkki

Kypsä avokado

Avokado on parhaimmillaan, kun kannasta painamalla hedelmä tuntuu selvästi pehmeältä.

​Avokadon kypsyttäminen

Raa’an avokadon voi kypsyttää huoneenlämmössä muovipussissa yhdessä omenan kanssa, sillä se on hyvä kypsymisen vauhdittaja.

Kiven irroittaminen

Halkaise kypsä avokado kiertämällä veistä kiveä myöten. Käännä puolikkaat irti toisistaan. Napauta veitsi kiinni kiveen, kierrä hieman ja irrota kivi.

Avokadon paloittelu

Kuutioi avokado kuoressaan tai irrota sisus lusikalla.

Kurkkaa myös resepteistä avokadosalaatti, guacamole ja avokadosalsa!

Kommentoi »