Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Ruoka

Kypsä avokado – näin tunnistat sopivan kypsyyden ja opit käsittelemään avokadon oikein

Kypsä avokado tuntuu painamalla pehmeältä, mutta napakalta. Lue vinkit kypsän avokadon tunnistamiseen sekä avokadon kiven irroittamiseen ja käsittelyyn.

10.10.2014

Kypsä avokado

Avokado on parhaimmillaan, kun kannasta painamalla hedelmä tuntuu selvästi pehmeältä.

​Avokadon kypsyttäminen

Raa’an avokadon voi kypsyttää huoneenlämmössä muovipussissa yhdessä omenan kanssa, sillä se on hyvä kypsymisen vauhdittaja.

Kiven irroittaminen

Halkaise kypsä avokado kiertämällä veistä kiveä myöten. Käännä puolikkaat irti toisistaan. Napauta veitsi kiinni kiveen, kierrä hieman ja irrota kivi.

Avokadon paloittelu

Kuutioi avokado kuoressaan tai irrota sisus lusikalla.

Kurkkaa myös resepteistä avokadosalaatti, guacamole ja avokadosalsa!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt