Pese ja kuori juurekset. Leikkaa juurekset tikuiksi. Kumoa juurekset leivinpaperin päälle pellille. Sekoita joukkoon öljy, hunaja ja mausteet. (Pidä punajuuret yhdessä reunassa ja sekoita ne vain keskenään, jos et halua juuresten värjäytyvän.)
Paista uunijuureksia 200-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 30 minuuttia ja tarkista kypsyys. Voi tarjota juurekset lämpimänä tai kylmänä yrttisilpun kanssa.
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kaada marinadi broilerinfileiden päälle rasiaan. Kääntele fileitä niin, että ne maustuvat joka puolelta. Anna marinoitua huoneenlämmössä 1/2 tuntia.
Paista broilerinfileet pannulla öljyssä kypsiksi tai pariloi ne.
Viipaloi avokado. Paloittele paistettu broilerinfilee salaattipohjalle.
Lisää avokadot ja valitsemasi kastike. Kokeile kanasalaatin kaverina esimerkiksi makeaa chilikastiketta tai ranskankerma-valkosipulikastiketta.