


Grillatut katkarapuavokadot – kesäisen raikas ja täyteläinen grilliherkku
2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min
Grillatut katkarapuavokadot ovat samaan aikaan sekä raikkaita että täyteläisiä. Grillaus tuo avokadosta esiin kokonaan uusia puolia – tätä kannattaa siis ehdottomasti kokeilla!
Reseptin ainekset
4 annosta
Grillatut katkarapuavokadot
2 ps
katkarapuja ( á 180 g)
1
valkosipulinkynsi
¼– ½
punaista chiliä
25 g
voita
¼ tl
mustapippuria
1 tl
srirachakastiketta
½ dl
persiljaa hienonnettuna
4
avokadoa
1
lime
Grillatut katkarapuavokadot – ohje:
- Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna valkosipuli ja chili.
- Sulata voi pannulla. Lisää valkosipuli, chilit, mustapippuri ja sriracha. Kuumenna hetki sekoitellen. Lisää hyvin valutetut katkaravut ja persilja. Sekoita, kuumenna nopeasti ja siirrä pannu pois liedeltä.
- Leikkaa avokadot puoliksi ja poista siemenet. Koverra siemenkuoppia hiukan isommiksi. Paloittele poistettu hedelmäliha ja sekoita se katkarapujen joukkoon.
- Grillaa avokadoja leikkauspinta alaspäin kuumassa grillissä, kunnes ne ovat hiukan lämmenneet ja saaneet väriä.
- Lusikoi siemenkuoppiin katkarapuseosta ja purista limen mehua päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat