4,1(16)
Grillatut katkarapuavokadot – kesäisen raikas ja täyteläinen grilliherkku
2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h
Grillatut katkarapuavokadot ovat samaan aikaan sekä raikkaita että täyteläisiä. Grillaus tuo avokadosta esiin kokonaan uusia puolia – tätä kannattaa siis ehdottomasti kokeilla!
29.5.2018
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
Grillatut katkarapuavokadot
2 pskatkarapuja ( á 180 g)
1valkosipulinkynsi
¼– ½punaista chiliä
25 gvoita
¼ tlmustapippuria
1 tlsrirachakastiketta
½ dlpersiljaa hienonnettuna
4avokadoa
1lime

Grillatut katkarapuavokadot – ohje:

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna valkosipuli ja chili.
  2. Sulata voi pannulla. Lisää valkosipuli, chilit, mustapippuri ja sriracha. Kuumenna hetki sekoitellen. Lisää hyvin valutetut katka­ravut ja persilja. Sekoita, kuumenna nopeasti ja siirrä pannu pois liedeltä.
  3. Leikkaa avokadot puoliksi ja poista sieme­net. Koverra siemenkuoppia hiukan isommiksi. Paloittele poistettu hedelmä­liha ja sekoita se katkarapujen joukkoon.
  4. Grillaa avokadoja leikkauspinta alaspäin kuumassa grillissä, kunnes ne ovat hiukan lämmenneet ja saaneet väriä.
  5. Lusikoi siemenkuoppiin katkarapuseosta ja purista limen mehua päälle.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.