Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillatut katkarapuavokadot – kesäisen raikas ja täyteläinen grilliherkku

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Grillatut katkarapuavokadot ovat samaan aikaan sekä raikkaita että täyteläisiä. Grillaus tuo avokadosta esiin kokonaan uusia puolia – tätä kannattaa siis ehdottomasti kokeilla!

29.5.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Grillatut katkarapuavokadot
2 ps
katkarapuja ( á 180 g)
1
valkosipulinkynsi
¼– ½
punaista chiliä
25 g
voita
¼ tl
mustapippuria
1 tl
srirachakastiketta
½ dl
persiljaa hienonnettuna
4
avokadoa
1
lime

Grillatut katkarapuavokadot – ohje:

  1. Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna valkosipuli ja chili.
  2. Sulata voi pannulla. Lisää valkosipuli, chilit, mustapippuri ja sriracha. Kuumenna hetki sekoitellen. Lisää hyvin valutetut katka­ravut ja persilja. Sekoita, kuumenna nopeasti ja siirrä pannu pois liedeltä.
  3. Leikkaa avokadot puoliksi ja poista sieme­net. Koverra siemenkuoppia hiukan isommiksi. Paloittele poistettu hedelmä­liha ja sekoita se katkarapujen joukkoon.
  4. Grillaa avokadoja leikkauspinta alaspäin kuumassa grillissä, kunnes ne ovat hiukan lämmenneet ja saaneet väriä.
  5. Lusikoi siemenkuoppiin katkarapuseosta ja purista limen mehua päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt