Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Limetartaletit (raaka)

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Kirpakka limetartaletti tarjoilee aimoannoksen hyviä rasvoja amerikkalaisen klassikkojälkiruoan muodossa.

27.12.2014
Reseptin ainekset
3 annosta
pohja
125 g
kuivattuja taateleita
60 g
saksanpähkinöitä
1/4 tl
suola
täyte
1 kpl
kypsä avokado
1,5 kpl
lime
2 rkl
hunajaa

Liota taateleita kylmässä vedessä kulhossa 15 minuuttia. Valuta vedet ja lisää saksanpähkinät ja suola kulhoon. Sekoita sauvasekoittimella massaksi.

Voitele pienet tartalettivuoat tai folioiset isot muffinivuoat kevyesti rypsiöljyllä. Taputtele pohjataikina niihin reunoja myöten.

Purista mehu yhdestä limestä. Poista kuoret ja valkoinen osa puolikkaasta jäljelle jääneestä limestä. Yhdistä kulhossa limenmehu, puolikas kuorittu lime, avokado ja hunaja. Sekoita sauvasekoittimella aivan tasaiseksi. Maista ja lisää hunajaa tarvittaessa.

Kaada täyte vuokiin pohjien päälle. Anna tekeytyä pakastimessa noin 15–20 minuuttia tai jääkaapissa pari tuntia ennen nauttimista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt