0(0)
Limetartaletit (raaka)
Kasvis
Munaton
Maidoton
Laktoositon
Gluteeniton
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Kirpakka limetartaletti tarjoilee aimoannoksen hyviä rasvoja amerikkalaisen klassikkojälkiruoan muodossa.
27.12.2014
 |
Maku
Reseptin ainekset
3 annosta
pohja
125 gkuivattuja taateleita
60 gsaksanpähkinöitä
1/4 tlsuola
täyte
1 kplkypsä avokado
1,5 kpllime
2 rklhunajaa

Liota taateleita kylmässä vedessä kulhossa 15 minuuttia. Valuta vedet ja lisää saksanpähkinät ja suola kulhoon. Sekoita sauvasekoittimella massaksi.

Voitele pienet tartalettivuoat tai folioiset isot muffinivuoat kevyesti rypsiöljyllä. Taputtele pohjataikina niihin reunoja myöten.

Purista mehu yhdestä limestä. Poista kuoret ja valkoinen osa puolikkaasta jäljelle jääneestä limestä. Yhdistä kulhossa limenmehu, puolikas kuorittu lime, avokado ja hunaja. Sekoita sauvasekoittimella aivan tasaiseksi. Maista ja lisää hunajaa tarvittaessa.

Kaada täyte vuokiin pohjien päälle. Anna tekeytyä pakastimessa noin 15–20 minuuttia tai jääkaapissa pari tuntia ennen nauttimista.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.