


Hittipastan tyyliin
Lehtikaali-avokadosalaatti – avokadopastan inspiroima salaatti on superhelppo valmistaa
15 min
Lehtikaali-avokadosalaatti on raikas, täyteläinen ja näyttävä. Limen ja chilin piristämä salaatti sopii tarjottavaksi sellaisenaan tai lisukkeena.
Reseptin ainekset
4 annosta
100 g
lehtikaalia
1 tl
suolaa
1
limen mehu
4
avokadoa
1
punainen chili
1
valkosipulinkynsi
1 dl
parmesaanijuustoa raastettuna
1 rku
korianteria
Lisäksi
maissilastuja
Lehtikaali-avokadosalaatti – ohje:
- Suikaloi kaali. Laita kaalit isoon kulhoon, lisää suola ja limenmehu. Puristele kaali käsin pehmeäksi.
- Halkaise avokadot, poista kivet, jätä yksi avokado koristeeksi ja lusikoi loppuista hedelmäliha kuorista kulhoon. Paina avokadot haarukalla sosemaiseksi.
- Hienonna chili ja valkosipuli, raasta juusto ja hienonna yrtit. Sekoita ainekset salattiin.
- Koriste annokset avokadosiivuilla ja maissilastuilla.
Vinkki!
Voit tehdä salaatin myös lämpimänä. Laita suikaloidut kaalit kiehuvaan suolalla maustettuun veteen (2 litra vettä, 1 tl suolaa). Keitä 3–5 minuuttia. Kaada keitinvesi pois, ja jätä kaalit kattilaan. Sekoita joukkoon avokado-juustosose. Mausta chilillä, valkosipulilla ja korianterilla. Viimeistele annokset avokadosiivuilla ja maissilastuilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat