Valmista ensin kirsikkatomaattisalsa. Kuutioi kirsikkatomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna chili, sipuli ja valkosipulin kynsi. Sekoita tomaantit, sipuli, chili, valkosipuli ja hienonnettu korianteri keskenään. Mausta kirsikkatomaattisalsa limen mehulla ja suolalla. Anna salsan maustua jääkaapissa avocadojen grillauksen ajan.
Kuumenna grilli kuumaksi. Juuri ennen grillauksen aloittamista puolita avokadot ja poista kivet. Puolita myös limet. Laita avokadot grilliin ensin kuoripuoli alaspäin ja grillaa muutaman minuutin ajan. Laita limet grilliin leikkauspinta alaspäin. Käännä avokadot ja grillaa vielä muutama minuutti.
Nosta avokadot tarjoilulautaselle. Puserra grillattuista limeista mehua grillattujen avokadojen pinnalle. Lusikoi kirsikkatomaattisalsaa grillattujen avokadojen puolikkaiden päälle. Viimeistele annokset murustelemalla fetaa annosten pinnalle. Tarjoile heti.