4,6(7)
Grillattu avokado ja kirsikkatomaattisalsa
Kasvis
40 min
Grillattu avokado kirsikkatomaattisalsan kera on vastustamattoman hyvää!
Reseptin ainekset
8 kpl
4avokadoa
100 gfetaa
3limeä
Kirsikkatomaattisalsa
250 gkirsikkatomaatteja
1pieni uusi sipuli
½limen mehu
½ punainen chili
½ dltuoretta korianteria hienonnettuna
suolaa
1valkosipulinkynsi

Valmista ensin kirsikkatomaattisalsa. Kuutioi kirsikkatomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna chili, sipuli ja valkosipulin kynsi. Sekoita tomaantit, sipuli, chili, valkosipuli ja hienonnettu korianteri keskenään. Mausta kirsikkatomaattisalsa limen mehulla ja suolalla. Anna salsan maustua jääkaapissa avocadojen grillauksen ajan.

Kuumenna grilli kuumaksi. Juuri ennen grillauksen aloittamista puolita avokadot ja poista kivet. Puolita myös limet. Laita avokadot grilliin ensin kuoripuoli alaspäin ja grillaa muutaman minuutin ajan. Laita limet grilliin leikkauspinta alaspäin. Käännä avokadot ja grillaa vielä muutama minuutti.

Nosta avokadot tarjoilulautaselle. Puserra grillattuista limeista mehua grillattujen avokadojen pinnalle. Lusikoi kirsikkatomaattisalsaa grillattujen avokadojen puolikkaiden päälle. Viimeistele annokset murustelemalla fetaa annosten pinnalle. Tarjoile heti.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.