Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattu avokado ja kirsikkatomaattisalsa

40 min

Grillattu avokado kirsikkatomaattisalsan kera on vastustamattoman hyvää!

Reseptin ainekset
8 kpl
4
avokadoa
100 g
fetaa
3
limeä
Kirsikkatomaattisalsa
250 g
kirsikkatomaatteja
1
pieni uusi sipuli
½
limen mehu
½
punainen chili
½ dl
tuoretta korianteria hienonnettuna
suolaa
1
valkosipulinkynsi

Valmista ensin kirsikkatomaattisalsa. Kuutioi kirsikkatomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna chili, sipuli ja valkosipulin kynsi. Sekoita tomaantit, sipuli, chili, valkosipuli ja hienonnettu korianteri keskenään. Mausta kirsikkatomaattisalsa limen mehulla ja suolalla. Anna salsan maustua jääkaapissa avocadojen grillauksen ajan.

Kuumenna grilli kuumaksi. Juuri ennen grillauksen aloittamista puolita avokadot ja poista kivet. Puolita myös limet. Laita avokadot grilliin ensin kuoripuoli alaspäin ja grillaa muutaman minuutin ajan. Laita limet grilliin leikkauspinta alaspäin. Käännä avokadot ja grillaa vielä muutama minuutti.

Nosta avokadot tarjoilulautaselle. Puserra grillattuista limeista mehua grillattujen avokadojen pinnalle. Lusikoi kirsikkatomaattisalsaa grillattujen avokadojen puolikkaiden päälle. Viimeistele annokset murustelemalla fetaa annosten pinnalle. Tarjoile heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt