Maku

Grillatut avokadot ja kirsikkatomaattisalsa

40 min
5
0

Grillatut avokadot ja kirsikkatomaattisalsa

Grillattu avokado kirsikkatomaattisalsan kera on vastustamattoman hyvää!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 kpl)

  • 4 kplavokadoa
  • 100 gfetaa
  • 3 kpllimeä

Kirsikkatomaattisalsa

  • 250 gkirsikkatomaatteja
  • 1 kplpieni uusi sipuli
  • ½ kpllimen
  • ½ kplpunainen chili
  • ½ dltuoretta korianteria hienonnettuna
  • suolaa
  • 1 kplvalkosipulin kynsi

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Valmista ensin kirsikkatomaattisalsa. Kuutioi kirsikkatomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna chili, sipuli ja valkosipulin kynsi. Sekoita tomaantit, sipuli, chili, valkosipuli ja hienonnettu korianteri keskenään. Mausta kirsikkatomaattisalsa limen mehulla ja suolalla. Anna salsan maustua jääkaapissa avocadojen grillauksen ajan.

Kuumenna grilli kuumaksi. Juuri ennen grillauksen aloittamista puolita avokadot ja poista kivet. Puolita myös limet. Laita avokadot grilliin ensin kuoripuoli alaspäin ja grillaa muutaman minuutin ajan. Laita limet grilliin leikkauspinta alaspäin. Käännä avokadot ja grillaa vielä muutama minuutti.

Nosta avokadot tarjoilulautaselle. Puserra grillattuista limeista mehua grillattujen avokadojen pinnalle. Lusikoi kirsikkatomaattisalsaa grillattujen avokadojen puolikkaiden päälle. Viimeistele annokset murustelemalla fetaa annosten pinnalle. Tarjoile heti.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä