


Avokadomunakas sopii sekä lounaaksi että kunnon välipalaksi – paprika, pinaatti ja tomaatit pitävät huolen, että munakkaasta löytyy myös kasvivoimaa
15 min
Avokadomunakas on pikaruokaa parhaimmillaan, sillä sen valmistamiseen kuluu aikaa vain vaivainen vartti. Nopea ja vaivaton mutta silti ravitseva annos pitää nälän loitolla pitkään.
Reseptin ainekset
2 annosta
Avokadomunakas
4
kananmunaa
½ dl
vettä tai maitoa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria myllystä
30 g
babypinaattia
1
pieni sipuli
6
miniluumutomaattia
½
keltainen paprika
1
avokado
50 g
fetajuustoa
Paistamiseen
2 tl
rypsiöljyä
Avokadomunakas – ohje:
- Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon vesi tai maito. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna pinaatti ja lisää seokseen.
- Hienonna sipuli, halkaise tomaatit ja kuutioi paprika. Halkaise avokado, poista kivi ja viipaloi hedelmäliha.
- Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla, lisää sipulit ja anna niiden kuullottua. Kaada munakasseos pannulle. Siirtele seosta ulkoreunasta sisäänpäin niin, että munakas hyytyy tasaisesti.
- Lisää tomaatit ja paprikat. Anna niiden kuumentua. Lisää lopuksi avokadot ja murusteltu fetajuusto. Tarjoa avokadomunakas heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat