4,2(6)
Avokadomunakas sopii sekä lounaaksi että kunnon välipalaksi – paprika, pinaatti ja tomaatit pitävät huolen, että munakkaasta löytyy myös kasvivoimaa
Gluteeniton
15 min
Avokadomunakas on pikaruokaa parhaimmillaan, sillä sen valmistamiseen kuluu aikaa vain vaivainen vartti. Nopea ja vaivaton mutta silti ravitseva annos pitää nälän loitolla pitkään.
7.4.2020
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
2 annosta
Avokadomunakas
4kananmunaa
½ dlvettä tai maitoa
½ tlsuolaa
½ tlmustapippuria myllystä
30 gbabypinaattia
1pieni sipuli
6miniluumutomaattia
½keltainen paprika
1 avokado
50 gfetajuustoa
Paistamiseen
2 tlrypsiöljyä

Avokadomunakas – ohje:

  1. Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon vesi tai maito. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna pinaatti ja lisää seokseen.
  2. Hienonna sipuli, halkaise tomaatit ja kuutioi paprika. Halkaise avokado, poista kivi ja viipaloi hedelmäliha.
  3. Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla, lisää sipulit ja anna niiden kuullottua. Kaada munakasseos pannulle. Siirtele seosta ulkoreunasta sisäänpäin niin, että munakas hyytyy tasaisesti.
  4. Lisää tomaatit ja paprikat. Anna niiden kuumentua. Lisää lopuksi avokadot ja murusteltu fetajuusto. Tarjoa avokadomunakas heti.
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.