0(0)
Pehmeä guacamole
Silkkisen pehmeän ja kuohkean guacamolen salaisuus piilee kypsissä avokadoissa ja parissa lusikallisessa majoneesia. Nosta kulhollinen guacamolea ja nachoja pöytään - dippaile!
24.1.2017
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
3 kplavokadoa (kypsää)
2 rklmajoneesia
1 rkllimemehua
1 rkltuoretta korianteria
suolaa ja mustapippuria
Koristeluun
tuoretta korianteria
kevätsipulia

Leikkaa avokadot puoliksi ja poista kivet. Lusikoi avokadon liha lusikalla korkeaan astiaan.

Lisää joukkoon majoneesi, limemehu ja hienonnettu korianteri. Soseuta.

Mausta suolalla ja pippurilla. Koristele korianterin lehdillä ja ohuiksi siivuiksi leikatuilla kevätsipulin varsilla.

Tarjoile guacamole heti - se tummuu helposti!
2 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.