Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Avokadoleipä

15 min

Avokadoleipä on ihana aamupala tai kevyt lounas. Pikkelöidyt punasipulit ja retiisit antavat avokadoleivälle kivaa kirpeyttä.

22.6.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
Pikkelöidyt punasipulit ja retiisit
1 kpl
punasipuli
4 kpl
retiisejä
1 dl
valkoviinietikkaa
2 rkl
vettä
2 rkl
sokeria
1/2 tl
suolaa
Avokadoleipä
4 kpl
tummaa täysjyväleipäviipaletta (esim. Real)
4 rkl
tahinia
2 kpl
avokadoa (kypsää)
2 rkl
sitruunanmehua
2 rkl
seesaminsiemeniä

Avokadoleipä – ohje:

  1. Valmista ensin pikkelöidyt kasvikset. Kuori sipuli ja viipaloi se ohueksi. Huuhtele ja viipaloi retiisit.
  2. Mittaa kattilaan etikka, vesi, sokeri ja suola. Kiehauta sekoitellen, kunnes sokeri liukenee etikkaan.
  3. Kaada kuuma liemi sipuli- ja retiisiviipaleiden päälle. Anna maustua huoneenlämmössä puolisen tuntia.
  4. Levitä leipäviipaleille ensin tahinia. Halkaise avokadot, poista kivet ja viipaloi hedelmäliha.
  5. Levitä avokadoviipaleet leiville ja pirskottele päälle sitrusmehua. Viimeistele jokainen avokadoleipä pikkelöidyillä kasviksilla ja seesaminsiemenillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt