Maku

Avokadosalaatti – kevyt mutta ruokaisa lounas

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
Ihana avokadosalaatti on mahtava lounasruoka. Kermainen avokado ja lempeä kananmuna saavat pirteää seuraa raikkaasta verigreipistä. 
LA
MA
3.2
0
Julkaistu: 23.8.2009


Ainekset (4 annosta)

  • 5 kplvaaleaa rouheleipäviipaletta
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 rkltuoretta timjamia
  • 2 kplavokadoa
  • 4 kplkeitettyä munaa
  • 1 kplverigreippiä
  • 1 kpljääsalaattia ruukussa
  • 1 rkloliiviöljyä
Tulosta

Valmista avokadosalaatti näin:

Kuutioi leipäviipaleet. Kuori ja hienonna valkosipulit. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista leipäkuutiot rapeiksi. Lisää paistamisen puolessa välissä valkosipulit ja hienonnettu tuore timjami.Anna leipäkrutonkien jäähtyä.

Kuori avokadot, munat ja verigreippi. Kuutio avokadot, lohko munat ja leikkaa verigreippi paloiksi.

Revi huuhdellut, kuivatut salaatinlehdet tarjoiluastioihin tai laakeaan salaattikulhoon.

Levitä salaatin päälle kasvikset ja hedelmät sekä päällimmäiseksi leipäkrutongit.

Lorauta avokadosalaatin päälle oliiviöljyä kastikkeeksi.

MITÄ PIDIT?
3.22
Kommentoi »