0(0)
Pinaattikeitto avokadolla
15 min
Pinaattikeitto saa lisämakua purjosta ja täyteläisyyttä avokadosta, joka sekoitetaan kananmunan kanssa keiton lisukkeeksi. Terveellistä ja hyvää!
18.6.2015
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
4kananmunaa
50 gpurjon vaaleaa osaa tai pakastepurjosuikaleita
50 gvoita
4 rklvehnäjauhoja
1 lmaitoa
150 gpakastepinaattia
1 ½ tlsuolaa
ripaus sokeria
valkopippuria myllystä
1iso avokado
sitruunan mehua
suolaa ja mustapippuria

1. Keitä kananmunat koviksi (7 min). Jäähdytä. 2. Halkaise, pese ja suikaloi purjo. 3. Sulata voi kattilassa ja kuullota purjosuikaleet pehmeiksi. Lisää vehnäjauhot ja sekoita, mutta älä anna ruskistua. 4. Lisää maito kattilaan vähän kerrallaan, koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Anna keiton kiehahtaa niin, että se sakenee. 5. Lisää pinaatti ja keitä vielä hetki. Mausta keitto suolalla, sokerilla ja valkopippurilla. 6. Kuori kananmunat ja murskaa ne karkeaksi erilliseen kulhoon. Hienonna avokadon hedelmäliha ja lisää se kananmunien joukkoon. Mausta seos sitruunamehun tilkalla, suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa pinaattikeiton kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.