Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pinaattikeitto avokadolla

15 min

Pinaattikeitto saa lisämakua purjosta ja täyteläisyyttä avokadosta, joka sekoitetaan kananmunan kanssa keiton lisukkeeksi. Terveellistä ja hyvää!

18.6.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
4
kananmunaa
50 g
purjon vaaleaa osaa tai pakastepurjosuikaleita
50 g
voita
4 rkl
vehnäjauhoja
1 l
maitoa
150 g
pakastepinaattia
1 ½ tl
suolaa
ripaus sokeria
valkopippuria myllystä
1
iso avokado
sitruunan mehua
suolaa ja mustapippuria

1. Keitä kananmunat koviksi (7 min). Jäähdytä. 2. Halkaise, pese ja suikaloi purjo. 3. Sulata voi kattilassa ja kuullota purjosuikaleet pehmeiksi. Lisää vehnäjauhot ja sekoita, mutta älä anna ruskistua. 4. Lisää maito kattilaan vähän kerrallaan, koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Anna keiton kiehahtaa niin, että se sakenee. 5. Lisää pinaatti ja keitä vielä hetki. Mausta keitto suolalla, sokerilla ja valkopippurilla. 6. Kuori kananmunat ja murskaa ne karkeaksi erilliseen kulhoon. Hienonna avokadon hedelmäliha ja lisää se kananmunien joukkoon. Mausta seos sitruunamehun tilkalla, suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa pinaattikeiton kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt