Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vegaaninen limetti-avokadokakku – vihreän viettelyksen salaisuus on kolmen aineksen samettisessa yhdistelmässä

3 h 40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 20 min

Vegaanisessa kakussa maistuu avokadon, kaakaovoin ja limen täydellinen makutrio. Näin kaunista väriä ja samettista suutuntumaa et saa muusta kuin avokadosta.

20.3.2018
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
intiaanisokeria
½ tl
leivinjauhetta
¼ tl
suolaa
2 rkl
limetin mehua
½ dl
mantelimaitoa
½ dl
kookosöljyä
Täyte
120 g
raakakaakaovoita
4
avokadoa
1
limen raastettu kuori ja mehu
1
luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
1 dl
agave- tai vaaleaa siirappia
⅓ tl
vaniljajauhetta
¼ tl
suolaa
1 rkl
hienoa psylliumkuitujauhetta
Koristelu
1
sitruuna
1
lime
1 rkl
sitruunamelissan lehtiä

Vegaaninen limetti-avokadokakku – ohje:

  1. Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää limen mehu, mantelimaito ja öljy. Sekoita nopeasti sekaisin.
  2. Kumoa ja levitä taikina irtopohjavuokaan (Ø 20 cm). Paista pohjaa 175-asteisen uunin alimmalla tasolla 15 minuuttia. Jäähdytä pohja.
  3. Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Halkaise avokadot ja poista kivet. Laita täytteen aineet tehosekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi.
  4. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta. Nosta kakku jääkaappiin jähmettymään 2–3 tunniksi. Lime-avokadokakun voi myös pakastaa.
  5. Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille. Viimeistele raakakakku lime- ja sitruunaviipaleilla sekä sitruunamelissan lehdillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt