


Gluteenittomat avokadovohvelit
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Oletko kokeillut lisätä vohvelitaikinaan avokadoa ja kermaviiliä? Saat ihan loistavan väli- tai iltapalan.
Reseptin ainekset
8 kpl
2 ½ dl
gluteenittomia kaurajauhoja
½ dl
gluteenittomia kauraleseitä
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
2
avokadoa
2 dl
kermaviiliä
1 ½ dl
maitoa
1
kananmuna
Paistamiseen
öljyä tai voita
Tomaatti-mozzarellasalaatti
250 g
kirsikkatomaatteja
125 g
mozzarellapalloja
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
balsamiviinietikkaa
1 dl
tuoretta basilikaa suikaleina
1. Sekoita vohvelitaikinan kuivat aineet keskenään.
2. Halkaise avokado, poista ja irrota kivi ja soseuta hedelmäliha. Sekoita soseen joukkoon kermaviili, maito ja muna.
4. Lisää jauhoseos avokadoseokseen, sekoita hyvin.
5. Kuumenna vohvelirauta ja sivele paistopinnoille hiukan öljyä tai voita. Lusikoi taikinaa pannulle. Paista 2–3 minuuttia, kunnes vohveli on kypsä.
6. Halkaise kirsikkatomaatit kulhoon. Lisää mozzarellapallot. Mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla ja basilikalla. Tarjoa salaatti avokadovohveleiden kanssa.
Suosittelemme myös näitä
Avokado – 6 kiinnostavaa faktaa ja 10 suosituinta avokado-ohjetta
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat