


Vohvelit – tällä ohjeella valmistat täydellisen rapeat vohvelit
30 min
Vohvelit ovat parhaimmillaan tuoreina ja erityisen rapeina. Täydellisen koostumuksen takaa taikinaan lorautettava kivennäisvesi. Paista vohvelit nopsasti vohveliraudalla, ja herkkuhetki voi alkaa!
Reseptin ainekset
20 kpl
Vohvelit
3
kananmunaa
4 dl
maitoa
1 dl
kivennäisvettä
4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
½ tl
suolaa
2 rkl
sokeria
50 g
voisulaa
Tarjoilu
hedelmäpaloja (banaania ja viinirypäleitä)
vaahterasiirappia
suklaakastiketta
hilloa
kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä
Vohvelit – ohje:
- Mittaa kaikki vohvelitaikinan raaka-aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi pallovatkaimella. Anna vohvelitaikinan turvota huoneenlämmössä 15 minuuttia tai jääkaapissa noin 1 tunti.
- Valmistele kaikki lisäkkeet. Pese ja kuori tarvittaessa ja paloittele hedelmät. Vatkaa kermavaahto. Asettele kaikki lisäkkeet tarjoilukulhoihin.
- Paista taikinasta vohvelit vohveliraudalla. Nauti vohvelit haluamiesi täytteiden kanssa.
Vinkki!
Kurkkaa myös ohje vohvelitaikinaan, joka sopii sekä suolaisille että makeille täytteille.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat