Joulu
Joulu on valojen, tuoksujen ja ihanien herkkujen aikaa! Astu Meillä kotonan joulumaailmaan ja inspiroidu jouluisista ideoista, resepteistä, kodeista ja tee itse -ohjeista.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Joulu tuo valon keskelle pimeintä talvea ja nostaa suupielet hymyyn! Joulu-teemasivultamme saat runsaasti ideoita jouluvalmisteluihin. Täältä löydät joulun herkullisimmat reseptit, parhaat koristelu- ja askarteluohjeet, vinkit joulukukkien hoitoon sekä inspiroivat ideat, joilla luot kotiin unohtumattoman joulutunnelman.

Jouluna ruoka on pääosassa

Joulu on vuoden suurin ruokajuhla, johon valmistaudutaan huolella. Jouluisista ruokateemoistamme löydät perinteisten jouluruokien reseptit aina alkuruoista jälkiruokiin. Lue, kuinka valmistuvat joulusalaatit, joululaatikot, joulukinkku, joulun jälkiruoat ja ihanat joululeivonnaiset.

Pöytä koreaksi joulun kunniaksi

Valmiista joulumenuistamme löydät parhaat kattaukset monenlaisiin makuihin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi perinteinen joulumenu, kasvissyöjän joulumenu, moderni joulumenu tai täysin vegaaninen joulumenu?

Pipareja ja torttuja, tietenkin!

Joulunviettoon kuuluvat läheisesti myös tortut ja joulupiparit! Kokeile perinteisten joulutorttujen lisäksi suolaista torttubuffaa, joka sopii mainiosti myös vaikkapa pikkujouluihin, sillä jokainen vieras saa täyttää oman torttunsa itse. Piparipuolelta suosittelemme testaamaan gluteenittomat lakupiparit!

Jouluiset juomat viimeistelevät juhlan

Jouluna maistuu hyvien ruokien lisäksi hyvät juomat. Jouluiset glögit kannattaa tehdä ja maustaa itse, sillä näin maku tulee olemaan lyömätön! Juomahifistelijän kannattaa kurkata talviset drinkkiohjeemme, joka sopivat joulun lisäksi mainiosti uuden vuoden viettoon. Jutustamme löytyy perinteisten drinksujen lisäksi alkoholittomia vaihtoehtoja, jotta juhlissa ei kenenkään tarvitse olla kuivin suin!

Joulu on askartelun aikaa

Käsillä tekijän kannattaa kurkistaa jouluaskartelu-osioomme. Sieltä löydät joulun kauneimmat joulukorttiohjeet sekä vinkit itse tehtyihin joulukuusenkoristeisiin. Selkeillä, kuvallisilla ohjeillamme askartelet jouluiseen kotiin myös upeat himmelit, joulupallot ja joulukranssit.

Kokeile esimerkiksi viidessä minuutissa valmistuvia paperitähtiä, lumitähtiä tai tonttuovea. Muista askarrella tontulle myös lisävarusteet. Katso helpot ohjeet ja kokeile itse!

Käpyhyasintti kestää kukoistavana vuodesta toiseen (ja on myös varma valinta allergiakotiin!) Suurta suosiota nauttivat myös tukevasta paperista tai tapetista taitellut tähdet, jotka ilahduttavat ihan sellaisinaan joko yksin tai kokonaisina ryppäinä.

Jouluna viihdytään kotona – yhdessä tietenkin!

Joulusisustus-teemassa pääset kurkistamaan ihanimpiin joulukoteihin ja saat ideoita joulukuusen koristeluun, jouluisiin ovikoristeisiin ja asetelmiin.

Joulukukat-sivultamme löydät vinkit joulukukkien valintaan ja niiden hoitoon sekä jouluisten kukka-asetelmien tekoon. Annamme myös parhaat vinkit huonekuusen ja joulukuusen hoitoon.

Mietitkö sopivia joululahjoja ystävälle, puolisolle tai lapselle? Nappaa vinkit onnistuneisiin lahjaostoksiin Joululahjaideat-osiostamme! Kokosimme myös yhteen kivoimmat ohjeet itse tehtyihin joululahjoihin ja kauneimmat paketointi-ideat.

Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.