
3 todella helppoa jälkiruokaa joulupöytään
Sekoita perinteinen luumurahka, vatkaa kuohkea piparimousse tai tarjoa jämäpuuro tanskalaisittain. Nämä kolme jälkiruokaa on nopea valmistaa jouluaterialle.
1. Helppoakin helpompi mousse


Piparkakkumousse on ratkaisu joulun jälkiruokapulmiin. Tarvitset vain neljä raaka-ainetta ja pienen hetken aikaa. Jos pöytään istuu isoa seurue, tätä moussea on helppo tehdä tupla- tai triplasatsi!
2. Riisipuuro tanskalaisittain


Risalamande on tyylikäs tanskalainen tapa käyttää ylijäänyt riisipuuro. Sekoita kylmään puuroon kermavaahtoa ja tarjoa marjaisen kastikkeen kanssa herkullisena jälkiruokana. Jälkkäri onnistuu mainiosti myös kaupan valmiista riisipuurosta, jos puuroa ei tuppaa jäämään yli.
3. Se perinteinen


Luumurahka kuuluu monen joulupöytään. Yksinkertaisimmillaan rahka syntyy sekoittamalla luumumarmeladia, kermavaahtoa ja rahkaa. Hieman maukkaamman version teet keittämällä luumuja itse sokerin ja kanelitankojen kanssa.