Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Risalamande – joulun vastustamattomin jälkiruoka valmistuu ylijääneestä riisipuurosta

8 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 8 h 0 min

Risalamande on tyylikäs tanskalainen tapa käyttää ylijäänyt riisipuuro. Sekoita kylmään puuroon kermavaahtoa ja tarjoa marjaisen kastikkeen kanssa herkullisena jälkiruokana.

23.12.2019
Reseptin ainekset
6–8 annosta
Risalamande
2 dl
vispikermaa
1 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
5 dl
kylmää riisipuuroa
100 g
rouhittuja manteleita
Kastike
5 dl
pakastevadelmia
1½ dl
(hillo)sokeria
Tarjoiluun
marjoja, rouhittua mantelia

Risalamande – ohje:

  1. Vaahdota kerma. Mausta sokereilla. Kääntele puuroon manteleiden kanssa. Jälkiruoka saa tekeytyä mielellään jääkaapissa yön yli ennen tarjoamista.
  2. Keitä vadelmia ja sokeria noin 15 minuuttia. Painele hillo siivilän läpi sileäksi kastikkeeksi. Anna jäähtyä.
  3. Kerrosta puuroa, kastiketta, marjoja ja manteleita tarjoiluastioihin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt