Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Aterian huipennus

Luumurahka – joulun klassikkojälkiruoka valmistuu nopeasti ja maistuu ihanan perinteiseltä

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Luumurahka on joulun klassikkoherkku, jossa yhdistyvät täyteläinen rahka ja makeat luumut. Nopeasti valmistuva jälkiruoka kruunaa jouluaterian.

10.12.2025
Reseptin ainekset
4–6 annosta
Luumurahka
200 g
luumuja
2 dl
vettä
1 tl
sitruunankuorta
2
kanelitankoa
½ dl
hillosokeria
500 g
maitorahkaa
2 dl
kuohukermaa
3 rkl
sokeria

Luumurahka– ohje:

  1. Keitä luumuja, vettä, kanelitankoja ja hillosokeria 15 minuuttia pienellä lämmöllä välillä sekoittaen. Mausta sitruunankuorella ja poista halutessasi kanelitangot. Jäähdytä.
  2. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi sokerin kanssa. Lisää rahka ja sekoita hyvin yhteen.
  3. Lisää luumuhilloke ja sekoita kevyesti.

Vinkki!

Luumurahka säilyy jääkaapissa pari päivää, eli voit tehdä sitä kerralla kunnon satsin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt