
Mitä överimpi, sen herkumpi – 3 riisipuuroa joulumarkkinoiden hittipuuron tyyliin
Helsingin Tuomaan markkinoilla herkutellaan ylellisillä riisipuuroilla, jotka kruunataan muun muassa kinuskilla, puolukoilla ja ruskistetulla voilla. Kokosimme ohjeet, joilla teet vähintään yhtä herkulliset (ja rutkasti edullisemmat) puurot kotikeittiössä.
Kaikilla mausteilla


Tässä puurossa ei päällysteissä pihtailla! Lisää kermaisen puuron pinnalle makeaa piparkakkukinuskia, appelsiinimarinoituja luumuja, kirpakoita marjoja ja rapeita pipareita.
Vinkki: Oikaise ja tee piparkakkukinuski maustamalla valmis kinuskikastike piparkakkumausteella ja ripauksella sormisuolaa.
Kanelivoilla viimeistelty


Täyteläisen riisipuuron salaisuus on reilu loraus kermaa ja ruskistetusta voista tehty kanelimaustevoi. Viimeistele annokset paahdetuilla manteleilla. Psst! Manteleita ei tarvitse piilotella – niitä riittää kaikille.
Vegaaninen versio


Kun keität riisipuuron pehmeän makuiseen mantelimaitoon, saat puurosta suussasulavan ja kaiken lisäksi vegaanisen! Lisukkeena maistuvat kondensoidusta kookosmaidosta keitetty vegaaninen kinuski ja puolukkahillo.