Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parhaat kalatacot avokadokastikkeella

30 min

Kermainen avokado täydentää rapeat kalatacot. Nautinnon kruunaa mehevä punakaalislaw. Nappaa resepti talteen ja nauti Meksikon raikkaista mauista!

4.5.2018
Reseptin ainekset
12 kpl
400 g
vaaleaa kalaa fileinä (esim. ahventa, kuhaa, turskaa)
4 rkl
vehnäjauhoja
1 ½ tl
suolaa
ripaus valkopippuria
1
kananmuna
1 ½ dl
korppujauhoa
öljyä paistamiseen
Punakaalislaw
500 g
punakaalia
2 rkl
limen mehua
½ tl
suolaa
1 tl
sokeria
½
chilipalko
Lisäksi
2
avokadoa
tuoretta korianteria
12 pientä
maissitortillaa
Avokadokastike
2
kypsää avokadoa
1 dl
tuoretta korianteria hienonnettuna
2 dl
kreikkalaista jogurttia
1-2
valkosipulinkynttä
2 rkl
limen mehua
1/2–1 tl
suolaa

Parhaat kalatacot – ohje:

  1. Sekoita suola ja pippuri jauhoihin yhdelle lautaselle, vatkaa munan rakenne rikki toiselle. Mittaa korppujauhot kolmannelle.
  2. Leikkaa ruodottomat kalafileet paloiksi. Kääntele ensin vehnäjauhoissa, upota sitten munaan ja lopuksi korppujauhoihin. Paista runsaassa öljyssä molemmin puolin rapeiksi.
  3. Suikaloi kaali ohueksi ja mausta limemehulla, suolalla ja sokerilla. Hiero kaalia hetki nyrkillä. Lisää silputtu chili. Anna maustua.
  4. Halkaise avokado, poista kivi, kuori ja viipaloi puoliskot. Täytä tortillat avokadosiivuilla, kaalilla, kalapaloilla ja avokadokastikkeella.

Avokadokastike kalatacoille

  1. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori puoliskot.
  2. Yhdistä ainekset tehosekoittimen kulhoon ja hienonna kastikkeeksi.

Vinkki!

Kurvaa kiireessä pakastealtaan kautta ja käytä valmiita kalapuikkoja korvaamaan itse paneroidut kalafileet.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt