


Parhaat kalatacot avokadokastikkeella
30 min
Kermainen avokado täydentää rapeat kalatacot. Nautinnon kruunaa mehevä punakaalislaw. Nappaa resepti talteen ja nauti Meksikon raikkaista mauista!
Reseptin ainekset
12 kpl
400 g
vaaleaa kalaa fileinä (esim. ahventa, kuhaa, turskaa)
4 rkl
vehnäjauhoja
1 ½ tl
suolaa
ripaus valkopippuria
1
kananmuna
1 ½ dl
korppujauhoa
öljyä paistamiseen
Punakaalislaw
500 g
punakaalia
2 rkl
limen mehua
½ tl
suolaa
1 tl
sokeria
½
chilipalko
Lisäksi
2
avokadoa
tuoretta korianteria
12 pientä
maissitortillaa
Avokadokastike
2
kypsää avokadoa
1 dl
tuoretta korianteria hienonnettuna
2 dl
kreikkalaista jogurttia
1-2
valkosipulinkynttä
2 rkl
limen mehua
1/2–1 tl
suolaa
Parhaat kalatacot – ohje:
- Sekoita suola ja pippuri jauhoihin yhdelle lautaselle, vatkaa munan rakenne rikki toiselle. Mittaa korppujauhot kolmannelle.
- Leikkaa ruodottomat kalafileet paloiksi. Kääntele ensin vehnäjauhoissa, upota sitten munaan ja lopuksi korppujauhoihin. Paista runsaassa öljyssä molemmin puolin rapeiksi.
- Suikaloi kaali ohueksi ja mausta limemehulla, suolalla ja sokerilla. Hiero kaalia hetki nyrkillä. Lisää silputtu chili. Anna maustua.
- Halkaise avokado, poista kivi, kuori ja viipaloi puoliskot. Täytä tortillat avokadosiivuilla, kaalilla, kalapaloilla ja avokadokastikkeella.
Avokadokastike kalatacoille
- Halkaise avokado, poista kivi ja kuori puoliskot.
- Yhdistä ainekset tehosekoittimen kulhoon ja hienonna kastikkeeksi.
Vinkki!
Kurvaa kiireessä pakastealtaan kautta ja käytä valmiita kalapuikkoja korvaamaan itse paneroidut kalafileet.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat