Reseptin ainekset
4
2 tl
hienoa merisuolaa
200 g
pieniä pakastekatkarapuja
1
avokado
4
bagelia
1 prk
Arla Lempi Jalapeno -tuorejuustoa

Sopivasti potkua!
Arla Lempi Jalapeno on herkullisen pehmeä tuorejuusto, jossa on juuri sopivasti potkua ja siksi se sopii erityisesti leipien ja bagelien täytteeksi sekä monipuoliseen kokkailuun.
Tutustu Arla Lempi Jalapeno -tuorejuustoon
Meri-Tuuli suorastaan himoitsee uutta Arla Lempi Jalapeno -tuorejuustoa, koska siinä on juuri oikeanlaista potkua.
Vaikka kiireinen Meri-Tuuli Väntsi tekee ruokaa ammatikseen, on hän ottanut tavaksi pitää kunnon lounastauon kesken työpäivän. Kahden lapsen äitinä hän arvostaa hiljaisia hetkiä, jolloin saa syödä kaikessa rauhassa.
Meri-Tuulin lounas saa olla simppeli ja nopea valmistaa. Usein se onkin täytetty leipä tai bageli, jotta rauhallinen hetki lautasen äärellä jäisi pidemmäksi.
Meri-Tuulin katkarapubagelit Arla Lempi Jalapeno -tuorejuustolla
- Valuta hanasta kulhoon kädenlämpöistä vettä noin 3 dl. Sekoita veteen 2 tl suolaa, kunnes se liukenee. Lisää pakasteravut veteen ja anna rapujen sulaa vedessä muutaman minuutin.
- Puolita avokado ja poista sen kivi. Kuori ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Puolita bagelit, halutessasi paahda kevyesti. Levitä molemmille puolille reilusti Arla Lempi Jalapeno -tuorejuustoa.
- Valuta ravut ja puristele niistä kevyesti ylimääräinen vesi pois. Jaa neljälle bagelille. Asettele päälle avokadoviipaleita ja haluamaasi yrttiä. Paina kansi päälle. Valmis!

Kokataan yhdessä!
Lisää lempeitä reseptejä ja vinkkejä herkullisista uutuuksista löydät Arlan Lempiruokakerhosta.
Tutustu Arlan Lempiruokakerhoon!Katso myös nämä
Uusimmat