5(2)
Mainos: Arla
Meri-Tuuli Väntsin herkulliset katkarapubagelit jalapenotuorejuustolla
10 min
Meri-Tuuli arvostaa rauhallisia lounashetkiä ja siksi hän haluaa, että lounas syntyy nopeasti, mutta on herkullista.
Julkaistu 15.9.2023
Reseptin ainekset
4
2 tlhienoa merisuolaa
200 g pieniä pakastekatkarapuja
1avokado
4bagelia
1 prkArla Lempi Jalapeno -tuorejuustoa

Meri-Tuuli suorastaan himoitsee uutta Arla Lempi Jalapeno -tuorejuustoa, koska siinä on juuri oikeanlaista potkua.

Vaikka kiireinen Meri-Tuuli Väntsi tekee ruokaa ammatikseen, on hän ottanut tavaksi pitää kunnon lounastauon kesken työpäivän. Kahden lapsen äitinä hän arvostaa hiljaisia hetkiä, jolloin saa syödä kaikessa rauhassa.

Meri-Tuulin lounas saa olla simppeli ja nopea valmistaa. Usein se onkin täytetty leipä tai bageli, jotta rauhallinen hetki lautasen äärellä jäisi pidemmäksi.

Meri-Tuulin katkarapubagelit Arla Lempi Jalapeno -tuorejuustolla

  1. Valuta hanasta kulhoon kädenlämpöistä vettä noin 3 dl. Sekoita veteen 2 tl suolaa, kunnes se liukenee. Lisää pakasteravut veteen ja anna rapujen sulaa vedessä muutaman minuutin.
  2. Puolita avokado ja poista sen kivi. Kuori ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Puolita bagelit, halutessasi paahda kevyesti. Levitä molemmille puolille reilusti Arla Lempi Jalapeno -tuorejuustoa.
  3. Valuta ravut ja puristele niistä kevyesti ylimääräinen vesi pois. Jaa neljälle bagelille. Asettele päälle avokadoviipaleita ja haluamaasi yrttiä. Paina kansi päälle. Valmis!

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.