Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdetut avokadot

Paahdetut avokadot voi siivuttaa leivän päälle vaikkapa graavilohen kera tai syödä sellaisenaan hyvän oliiviöljyn kera.

11.4.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
avokadoja (kypsiä)
1 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
chilihiutaleita (tai chilijauhetta)

Halkaise avokadot ja poista kivi. Laita pellille leivinpaperin päälle. Pirskota päälle vähän oliiviöljyä ja ripottele mausteet. Paista (kiertoilma)uunissa 200 asteessa grillivastuksen alla noin 20 minuuttia tai kunnes avokadot ovat saaneet haluamasi värin. Nauti lämpiminä tai jäähtyneinä.

Paahdetut avokadon maistuvat ihanalta makean saaristolaisleivän, dijon-sinapin ja graavilohen kera. Ne sopivat myös salaatteihin ja syötäväksi sellaisenaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt