Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Bataattipizzat avokado-pekonitäytteellä

30 min

Korvaa pizzapohja vaihteeksi bataatilla! Hauskat, pizzahtavat bataattiviipaleet saavat pinnalleen rapsakkaa pekonia, juustoa ja raikasta avokado-limettiseosta. 

3.2.2017
Reseptin ainekset
4 kpl
2 kpl
bataattia (1,2 kg)
1/3 tl
suolaa
1/3 tl
mustapippuria
170 g
pekonia
100 g
juustoa (rasvaa 25-35 %) (2 dl emmantaali-mozzarellaraastetta)
Täyte
4 kpl
avokadoa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria (rouhittuna)
1 dl
limettimehua (2:n limetin mehu)
2 dl
tuoretta korianteria

Bataattipizzat – ohje:

  1. Leikkaa bataatit noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille leikkuupinta ylöspäin.
  2. Pistele bataatit haarukalla ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
  3. Levitä pekoniviipaleet toiselle pellille.
  4. Kypsennä bataatteja 200 asteessa noin 20 minuuttia. Ripottele viipaleiden päälle juustoraastetta paiston puolessa välissä.
  5. Paista pekoniviipaleita noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita.
  6. Leikkaa pekonit pieniksi paloiksi. Kuori ja murskaa avokado haarukalla, mausta ripauksella suolaa ja pippuria sekä limettimehulla.
  7. Täytä bataattipizzat avokadoseoksella ja pekonimuruilla.
  8. Viimeistele bataattipizzat korianterilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt