Se on soppa! Uudet, lämmittävät keittoideat ja 8 parasta klassikkoa

Se on soppa! Uudet, lämmittävät keittoideat ja 8 parasta klassikkoa
Keittoko muka tylsää? Ei todellakaan. Itse asiassa mikään ei ole parempaa kuin höyryävä, makua täynnä oleva kasvissose-, kala- tai lihakeitto. Tästä koosteesta löydät etsimäsi, kaipasitpa sitten uusia keittoideoita tai parhaita klassikoita.
Julkaistu: 19.1.2021

1. Samettisia sosekeittoja värikkäistä kasviksista

Ihanat kasvissosekeitot maistuvat lounaalla ja kevyempänä päivällisenä. Samettinen soppa on mahtava tapa lisätä terveellisiä kasviksia ruokavalioon kuin huomaamattaan. Maistuisiko esimerkiksi maapähkinävoilla rikastettu porkkanakeitto, mascarponella ryyditetty parsakaalikeitto tai inkiväärillä ja kookosmaidolla maustettu punajuurikeitto?

2. Kalakeitot: saako olla kermaista, raikasta vai mausteista?

Kukapa ei rakastaisi perinteistä lohikeittoa, mutta välillä on kiva kokeilla jotakin uutta. Höystä lohisoppa vaihteeksi piparjuurituorejuustolla ja lehtikaalilla tai hauduta lempeä soppa hauesta, äyriäisistä tai savukalasta. Katso uudet ideat alta!

3. Broileria, nautaa, makkaroita – muhevat lihakeitot

Huippukokki Henri Alénin lihapullilla muhevoitettu italialainen hääkeitto kerää lukijoiltamme kehuja: "Erikoiset raaka-aineet mutta todella herkullista keittoa tuli. Suosittelen!"yksi kirjoittaa. Hääkeitto on jännästä nimestään huolimatta yllättävän helppo valmistaa. Vai maistuisiko ranskalainen papu-lihakeitto tai yksi sivustomme suosikki, Lapin-ukon keitto?

4. Ne rakkaimmat suosikkikeitot, joita on saatava yhä uudelleen

Koska viimeksi olet tehnyt perinteistä lihakeittoa, kanakeittoa tai pinaattikeittoa? Nostalgiset klassikkokeitot maistuvat koko perheelle. Poimi suosikkien reseptit alta.

Kommentoi »