Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdettu palsternakkasosekeitto – samettisen pehmeä soppa hurmaa makumaailmallaan

1 h 5 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 35 min

Paahdettu palsternakkasosekeitto saa makua ja happamuutta paahdetuista omenoista. Oman lisänsä soppaan tuovat curry ja piparkakkumauste, joten luvassa on todellista makujen ilotulitusta!

1.10.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Palsternakkasosekeitto
5 pientä (noin 800 g)
palsternakkaa
1
sipuli
2
hapanta omenaa
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
5 dl
vettä
1 rkl
kasvisfondia
1 prk (400 g)
kookosmaitoa
1 tl
siirappia
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
½ tl
currya
¾ tl
piparkakkumaustetta

Paahdettu palsternakkasosekeitto valmistetaan näin:

  1. Kuori ja leikkaa sipuli, palsternakat ja omenat reiluiksi paloiksi.
  2. Pyörittele vihannekset sekaisin öljyn kanssa ja nosta laakeaan uunivuokaan valkosipulinkynsien kanssa.
  3. Paahda 200-asteisessa uunissa 35 minuuttia. Nosta paahdetut vihannekset kattilaan ja kaada päälle kuuma vesi ja lisää kasvisfondi.
  4. Keitä, kunnes vihannekset ovat kypsiä.
  5. Soseuta keitto ja lisää kookosmaito, siirappi, piparkakkumauste, pippuri, suola ja curry.
  6. Viimeistele halutessasi lehtipersiljalla ja paahdetulla siemensekoituksella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt