Maku

Siskonmakkara-pastakeitto – kokeile tuttua arkiruokaa uudella tavalla!

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Perinteinen siskonmakkarakeitto saa vaihtelua, kun vaihdat perunat gnocci-pastaan. Tämä simppeli arkiruoka maistuu varmasti koko perheelle!
LA
MA
MU
3.5
0
Julkaistu: 3.1.2018


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 3porkkanaa
  • 100 glehtikaalia
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 rkltomaattipyreetä
  • 1 lvettä
  • 2 rklkasvisfondia
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 dlgnocchi-pastaa
  • 500 gsiskonmakkaroita
  • 2 rkltimjamia (silputtuna)
Tulosta

Siskonmakkara-pastakeitto valmistuu näin:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori porkkana ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi.
  2. Revi lehtikaalin lehdet irti lehtiruodista ja suikaloi ne (voit myös käyttää valmista lehtikaalisuikaletta).
  3. Kuullota sipulit ja porkkanat öljyssä kattilassa. Lisää tomaattipyree, vesi, fondi, suola ja pippuri.
  4. Keitä 5 minuuttia ja lisää pasta. Jatka keittämista, kunnes pasta on lähes kypsää.
  5. Purista siskonmakkarasta palleroita paistinpannulle ja paista ne ruskeiksi. Lisää makkarat ja lehtikaali keittoon, keitä vielä pari minuuttia.
  6. Mausta siskonmakkara-pastakeitto lopuksi hienonnetulla timjamilla.
Kommentoi »