


Siskonmakkara-pastakeitto – kokeile tuttua arkiruokaa uudella tavalla!
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Perinteinen siskonmakkarakeitto saa vaihtelua, kun vaihdat perunat gnocchi-pastaan. Tämä simppeli arkiruoka maistuu varmasti koko perheelle!
Reseptin ainekset
4 annosta
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
3
porkkanaa
100 g
lehtikaalia
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tomaattipyreetä
1 l
vettä
2 rkl
kasvisfondia
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
2 dl
gnocchi-pastaa
500 g
siskonmakkaroita
2 rkl
timjamia (silputtuna)
Siskonmakkara-pastakeitto valmistuu näin:
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori porkkana ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi.
- Revi lehtikaalin lehdet irti lehtiruodista ja suikaloi ne (voit myös käyttää valmista lehtikaalisuikaletta).
- Kuullota sipulit ja porkkanat öljyssä kattilassa. Lisää tomaattipyree, vesi, fondi, suola ja pippuri.
- Keitä 5 minuuttia ja lisää pasta. Jatka keittämista, kunnes pasta on lähes kypsää.
- Purista siskonmakkarasta palleroita paistinpannulle ja paista ne ruskeiksi. Lisää makkarat ja lehtikaali keittoon, keitä vielä pari minuuttia.
- Mausta siskonmakkara-pastakeitto lopuksi hienonnetulla timjamilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat