Maku

Siskonmakkara-pastakeitto – kokeile tuttua arkiruokaa uudella tavalla!

30 min
3.5
0

Siskonmakkara-pastakeitto – kokeile tuttua arkiruokaa uudella tavalla!

LA
MA
MU
0
3.5
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos
Perinteinen siskonmakkarakeitto saa vaihtelua, kun vaihdat perunat gnocci-pastaan. Tämä simppeli arkiruoka maistuu varmasti koko perheelle!

Ainekset (4 annosta)

  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 3porkkanaa
  • 100 glehtikaalia
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 rkltomaattipyreetä
  • 1 lvettä
  • 2 rklkasvisfondia
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 dlgnocci-pastaa
  • 500 gsiskonmakkaroita
  • 2 rkltimjamia (silputtuna)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori porkkana ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi.

Revi lehtikaalin lehdet irti lehtiruodista ja suikaloi ne (voit myös käyttää valmista lehtikaalisuikaletta).

Kuullota sipulit ja porkkanat öljyssä kattilassa. Lisää tomaattipyree, vesi, fondi, suola ja pippuri.

Keitä 5 minuuttia ja lisää pasta. Keitä 10 minuuttia, kunnes pasta on lähes kypsää.

Pursota siskonmakkarasta palleroita paistinpannulle ja paista kauniin ruskeiksi. Lisää makkarat ja lehtikaali keittoon, keitä vielä pari minuuttia.

Viimeistele siskonmakkara-pastakeitto timjamilla.

MITÄ PIDIT?
3.5