Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Broileriborssi – klassinen punajuurikeitto saa ruokaisuutta ja makua kanankoivista

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Broileriborssin salaisuus piilee pitkässä haudutusajassa ja kanankoivissa, jotka hyödynnetään myös keiton liemen valmistuksessa. Viimeistele höyryävä borssi smetanalla ja persiljalla.

4.11.2019
Reseptin ainekset
6 annosta
Broileriborssi
2–3
broilerinkoipea
1 l
vettä
10
maustepippuria
2
porkkanaa
3–4
punajuurta
2
sipulia
250 g
valkokaalia
2 rkl
rypsiöljyä
5
timjaminoksaa
1–2
laakerinlehteä
3 rkl
punaviinietikkaa
½ tl
mustapippuria
1½ tl
suolaa
1 rkl
sokeria
Päälle
½ rku
persiljaa
1 dl
smetanaa

Broileriborssi valmistuu näin:

  1. Nosta broilerinkoivet kattilaan ja lisää vesi. Keitä koipia noin tunti. Poista pinnalle muodostunut vaahto ja lisää maustepippurit.
  2. Nosta koivet pois liemestä ja nosta jäähtymään. Siivilöi liemi ja kaada se takaisin kattilaan.
  3. Kuori porkkanat ja punajuuret. Raasta ne karkeimmalla raastimen terällä. Suikaloi kuorittu sipuli ja kaali ohuiksi tikuiksi. Kuumenna pannulla rypsiöljy ja kuullota kasviksia siinä noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Kuumenna siivilöity liemi ja lisää kasvikset joukkoon.
  4. Poista broilerinkoivista nahka ja luut. Lisää broilerin lihat keittoon.
  5. Lisää timjaminoksat ja laakerinlehdet. Keitä noin tunti. Mausta broileriborssi punaviinietikalla, mustapippurilla, suolalla ja sokerilla. Nauti keitto smetanan ja tuoreen persiljan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt