Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Korealainen kanakeitto – muna ja kana samassa keittokulhossa

1 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 0 min

Korealainen kanakeitto on tuhti soppa, jonka mausteet lämmittävät ihanasti. Usko tai älä, mutta tässä keitossa muna ja kana viihtyvät samassa kulhossa!

10.9.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Korealainen kanakeitto, liemi
3 cm:n pala
inkivääriä
3
valkosipulinkynttä
3
broilerin koipireisi-palaa
1 1/2 l
vettä
2 rkl
soijakastiketta
2
tähtianista
2 tl
suolaa
2 tl
fariinisokeria
Keittoon
revityt broilerinlihat
siivilöity keitinliemi
1 rkl
kanafondia
1/2 dl
sherryä
250 g
kiinankaalia
2
chiliä
2
kevätsipulia
2 rkl
tuoretta minttua
Lisäksi
4
munaa
4 dl
keitettyä riisiä
1 rkl
korealaista chilitahnaa (gochujang)

Korealainen kanakeitto – ohje:

  1. Kuori ja paloittele inkivääri ja valkosipulinkynnet. Pane broileripalat kattilaan kylmään veteen. Kuumenna kiehuvaksi ja kuori pinnalle nouseva vaahto pois. Lisää mausteet ja hauduta broileria noin t unti. Nosta koivet liemestä. Revi broilerin liha suikaleiksi.
  2. Siivilöi liemi toiseen kattilaan ja anna jäähtyä. Kuori pinnalle noussut rasva pois. Lisää 5 dl vettä, kanafondi ja sherry. Suikaloi kiinankaali, chili ja kevätsipulit. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää kasvikset sekä broilerisuikaleet. Keitä 5 minuuttia. Anna seistä kannen alla ja paista sillä välin munat.
  3. Kauho korealainen kanakeitto annoskulhoihin. Lisää päälle munat ja minttu. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä ja chilitahnaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt