


Korealainen kanakeitto – muna ja kana samassa keittokulhossa
1 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 0 min
Korealainen kanakeitto on tuhti soppa, jonka mausteet lämmittävät ihanasti. Usko tai älä, mutta tässä keitossa muna ja kana viihtyvät samassa kulhossa!
Reseptin ainekset
4 annosta
Korealainen kanakeitto, liemi
3 cm:n pala
inkivääriä
3
valkosipulinkynttä
3
broilerin koipireisi-palaa
1 1/2 l
vettä
2 rkl
soijakastiketta
2
tähtianista
2 tl
suolaa
2 tl
fariinisokeria
Keittoon
revityt broilerinlihat
siivilöity keitinliemi
1 rkl
kanafondia
1/2 dl
sherryä
250 g
kiinankaalia
2
chiliä
2
kevätsipulia
2 rkl
tuoretta minttua
Lisäksi
4
munaa
4 dl
keitettyä riisiä
1 rkl
korealaista chilitahnaa (gochujang)
Korealainen kanakeitto – ohje:
- Kuori ja paloittele inkivääri ja valkosipulinkynnet. Pane broileripalat kattilaan kylmään veteen. Kuumenna kiehuvaksi ja kuori pinnalle nouseva vaahto pois. Lisää mausteet ja hauduta broileria noin t unti. Nosta koivet liemestä. Revi broilerin liha suikaleiksi.
- Siivilöi liemi toiseen kattilaan ja anna jäähtyä. Kuori pinnalle noussut rasva pois. Lisää 5 dl vettä, kanafondi ja sherry. Suikaloi kiinankaali, chili ja kevätsipulit. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja lisää kasvikset sekä broilerisuikaleet. Keitä 5 minuuttia. Anna seistä kannen alla ja paista sillä välin munat.
- Kauho korealainen kanakeitto annoskulhoihin. Lisää päälle munat ja minttu. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä ja chilitahnaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat