Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tomaattikeitto melanzane alla parmigiana – samettinen kasvissoppa lainaa makumaailmansa italialaiselta vuokaruoalta

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Tomaattikeitto melanzane alla parmigianan juju on keiton pinnalle ripoteltavassa paahdetussa munakoisossa. Kurkkaa ohje ja nauti klassisen tomaatti-munakoisovuoan makumaailmasta vaihteeksi sopan muodossa!

2.3.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
3
jauhoista perunaa
4 cm:n pala
purjosipulin vaaleaa osaa
1 rkl
öljyä
2 tl
tomaattipyreetä
2 rs
kirsikkatomaatteja
6 dl
kasvislientä kuutioista
2 dl
kaurakermaa (esim. Oatly)
½ tl
suolaa
¼ dl
mustapippuria
1 tl
sokeria
Pinnalle
½
munakoiso
2 tl
öljyä
1 dl
parmesaania raasteena
2 rkl
basilikaa hienonnettuna
¼ tl
suolaa

Tomaattikeitto melanzane alla Parmigiana – ohje:

  1. Kuori ja pilko perunat muutamaan osaan. Hienonna purjo. Kypsennä perunoita ja purjoa öljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää tomaattipyree ja kirsikkatomaatit ja jatka paistamista vielä pari minuuttia. Lisää kasvisliemi, kaurakerma ja mausteet. Keitä keskilämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä. Soseuta keitto sauvasekoittimella.
  2. Leikkaa munakoiso pieniksi kuutioiksi ja paista kuutioita pannulla öljyssä noin 5 minuuttia. Siirrä pannu syrjään liedeltä ja sekoita parmesaaniraaste, hienonnettu basilika ja suola joukkoon. Lusikoi lämmintä munakoisoseosta tomaattikeiton pinnalle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt