Maku

Kylmäsavulohi-katkarapukeitto

20 min
GL
MU
4.58
10

Kylmäsavulohi-katkarapukeitto on tomaattinen ja lämmittävän mausteinen keitto. Tarjoa se tuoreen leivän kanssa.
Tulosta
Teksti Jasmin Latva-Koivisto
Kuvat Joonas Vuorinen

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1/2 kpltuoretta chiliä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 10 dlvettä
  • 1 kplkalaliemikuutioita
  • 150 gkylmäsavustettua kirjolohta
  • 180 gkatkarapuja (pakaste)
  • 2 dlruokakermaa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kuori ja silppua sipulit. Huuhtele ja silppua chili.

Kuullota sipulit ja chili öljyssä kattilassa.

Lisää tomaattimurska, vesi, lohi ja liemikuutio. Keitä keskilämmöllä muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja kiehauta. Lisää ravut, mutta älä enää keitä.

Tarjoa kylmäsavulohi-katkarapukeitto tuoreen leivän kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.58