


Kylmäsavulohi-katkarapukeitto
20 min
Kylmäsavulohi-katkarapukeitto on tomaattinen ja lämmittävän mausteinen keitto. Tarjoa se tuoreen leivän kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
sipulia
1 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 kpl
tuoretta chiliä
1 rkl
rypsiöljyä
500 g
tomaattimurskaa
10 dl
vettä
1 kpl
kalaliemikuutioita
150 g
kylmäsavustettua kirjolohta
180 g
katkarapuja (pakaste)
2 dl
ruokakermaa
Kuori ja silppua sipulit. Huuhtele ja silppua chili.
Kuullota sipulit ja chili öljyssä kattilassa.
Lisää tomaattimurska, vesi, lohi ja liemikuutio. Keitä keskilämmöllä muutama minuutti.
Lisää ruokakerma ja kiehauta. Lisää ravut, mutta älä enää keitä.
Tarjoa kylmäsavulohi-katkarapukeitto tuoreen leivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat