Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kylmäsavulohi-katkarapukeitto

20 min

Kylmäsavulohi-katkarapukeitto on tomaattinen ja lämmittävän mausteinen keitto. Tarjoa se tuoreen leivän kanssa.

17.11.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
sipulia
1 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 kpl
tuoretta chiliä
1 rkl
rypsiöljyä
500 g
tomaattimurskaa
10 dl
vettä
1 kpl
kalaliemikuutioita
150 g
kylmäsavustettua kirjolohta
180 g
katkarapuja (pakaste)
2 dl
ruokakermaa

Kuori ja silppua sipulit. Huuhtele ja silppua chili.

Kuullota sipulit ja chili öljyssä kattilassa.

Lisää tomaattimurska, vesi, lohi ja liemikuutio. Keitä keskilämmöllä muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja kiehauta. Lisää ravut, mutta älä enää keitä.

Tarjoa kylmäsavulohi-katkarapukeitto tuoreen leivän kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt