Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Keväisiä herkkuja

Ihana vegaaninen pääsiäinen! Nosta pöytään sinappinen parsasalaatti, ”skagenkakku”, nyhtösienet, lyttyjuurekset – ja huipennuksena unelmankeveä pavlova

Poimimme parhaat vegaaniset reseptit pääsiäiseen ja keväiseen juhlapöytään. Kokoa ruoat näyttävästi buffetpöytään tai valitse mieleisesi esimerkiksi useamman ruokalajin ateriaksi.

25.3.2024

Herkulliset alkuruoat

Parsa sopii pääsiäiseen ja muihin kevään juhliin täydellisesti! Sinappisessa parsasalaatissa parsat paahdetaan maukkaiksi uunissa ja maustetaan dijonvinegretillä.

Parsasalaatti sinappivinegretillä
Parsasalaattia keväisempää aloitusta ei aterialla voi olla.

Voileipäkakkukranssi on näyttävä tarjottava ja kätkee sisäänsä herkullisen vegemätitäytteen ja raikkaan kurkkutäytteen. Kokeile myös nyhtökaura-paprika -täytteistä voileipäkakkua.

Voileipäkakkukranssi
Ihastuttava voileipäkranssi hurmaa juhlavieraat.

Jos kaipaat lämmintä alkupalaa, kokeile ihanan hurmaavia keittoja, kuten fenkoli-parsakaalikeittoa, juhlavaa tuorehernekeittoa tai maukasta tyrni-porkkanakeittoa. Voit tarjoilla keittoa myös pääruokana.

Paahdettu fenkoli-parsakaalikeitto
Paahdettu fenkoli-parsakaalikeitto viimeistellään harissa-pinaattiöljyllä ja savupaprikasiemenillä.

Kalaton kalapöytä! Leivo alkupalapöytään näyttävä punaisella merileväkaviaarilla koristeltu vegaaninen skagenkakku tai loihdi leivän kaveriksi savuista porkkalaa, vatkistahnaa tai "mätitahnaa".

Vegaaninen "skagenkakku"
Juhlava vegaaninen "skagenkakku" on kaunis tarjottava pääsiäispöydässä.

Voit myös leipoa hauskan mezepiirakan, joka sopii kiireisempäänkin aikatauluun. Piiraaseen kootaan riveittäin alkupalapöydästä tuttuja makuja, kuten artisokansydämiä ja aurinkokuivattuja tomaatteja.

Mezepiirakka
Hauska mezepiirakka on alkupalapöydän värikäs tarjottava.

Juhlavat pääruoat

Sienistä, pähkinöistä ja taateleista valmistuu herkullinen vegaaninen mureke. Rapeapintainen mureke saa hauskasti kranssin muodon rengasvuoassa. Kokeile murekkeen sijaan nopeasti osterivinokkaista syntyviä nyhtösieniä.

Jos kaipaat juhlapöytään mausteista tarjottavaa, testaa nyhtösieniä!

Lämmin porkkana-kikhernesalaatti on juhlapöydän takuuvarma valinta. Porkkanat ja kikherneet maustetaan juustokuminalla ja saavat ylleen ihanan täyteläisen kaurafraiche-kastikkeen, nam!

Lämmin porkkana-kikhernesalaatti
Lämmin porkkana-kikhernesalaatti on täyttävä vaihtoehto pääruoan lisukkeeksi.

Voit tarjoilla juhlaväelle somessa hitiksi muodostuneiden lyttyperunoiden tapaan rapeita paahdettuja lyttyjuureksia, jotka aateloidaan yrttiöljyllä tai raikasta kvinoa-mandariinisalaattia, jossa yhdistyvät raikkaat yrtit, rapeat ja täyteläiset mantelit, sekä koukuttavan suolaiset kalamata-oliivit.

Kvinoa-mandariinisalaatti
Raikas kvinoa-mandariinisalaatti sopii keväisiin juhliin kuin nenä päähän.

Makea päätös aterialle

Mitä olisikaan pääsiäinen ilman pashaa? Pashasta saat helposti valmistettua vegaanisen version, joka maustetaan sitruunalla, mantelirouheella ja kuivatulla aprikoosilla.

Vegaaninen pasha
Vegaaninen pasha koristellaan hauskasti pääsiäistipuksi.

Jos kaipaat perinteiselle pashalle kaveria tai vaihtoehtoista tarjottavaa, kokeile ihanan raikasta ja silkkistä kookosmoussea, joka kruunataan passio-mangohedelmäsalaatilla. Tästä ei jälkkäri parane!

Kookosmousse
Täyteläinen kookosmousse saa vaikutteita tropiikista.

Jos jälkkäripöytääsi kuuluu oleellisesti kakut, kokeile vegaanista mango-kookosjuustokakkua, unelman keveää pavlovaa kookoskinuskilla tai vadelmilla koristeltua suklaamoussekakkua!

Vegaaninen pavlova
Kasaa pavlovaan kauravispiä, marjoja ja hedelmiä sekä kookoskinuskikastiketta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt