Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lämmin porkkana-kikhernesalaatti

30 min

Suloiset pikkuporkkanat ovat superhyviä paahdettuna. Ne saavat kaverikseen maustettuja kikherneitä, lehtipersiljaa ja kaurakastikkeen. Vegaaninen salaatti on valmis!

27.7.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
porkkanoita (uuden sadon, pieniä, 2 nippua)
1/2 dl
oliiviöljyä
1 1/2 tl
juustokuminaa
1/2 tl
suolaa
170 g
kikherneitä (keitettyjä, esim. GoGreen)
1 dl
kurpitsansiemeniä
Kastike
200 g
ruoanlaittofraichea (1 prk Yosa kaurafraichea)
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
harissatahnaa
1/2 rkl
siirappia (vaaleaa)
1/2 tl
suolaa
Lisäksi
1 dl
lehtipersiljaa (1/2 rkua)

Valmista lämmin porkkana-kikhernesalaatti näin:

Pese porkkanat. Yhdistä öljy, jeera ja suola. Levitä porkkanat leivinpaperin päälle pellille ja sivele ne mausteöljyllä.

Paahda porkkanoita 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Huuh­tele ja valuta kikherneet siivilässä. Sekoita loppu mausteöljy kikherneiden ja kurpitsansiementen joukkoon. Levitä ne pellille porkkanoiden lomaan.

Paista vielä 5 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä, mutta napakoita.

Yhdistä kastikkeen ainekset ja tarjoa erikseen. Kumoa lämmin salaatti vadille.

Viimeistele lehtipersiljalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt