


Vatkis-skagen – sekoita vegaaninen skagentahna vegaanisista katkaravuista eli Vatkiksista
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Vegaaninen skagentahna syntyy merileväuutteesta valmistetuista vegaanisista katkaravuista eli Vatkiksista. Maistuu ihan samalta kuin perinteinen!
Reseptin ainekset
6 annosta
2 prk (à 90 g/180 g)
Vatkiksia eli vegaanisia katkarapuja
½
punasipuli
2 dl
kaurafraichea
1 dl
vegaanista majoneesia
2 rkl
tilliä hienonnettuna
2 tl
dijonsinappia
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Vatkis-skagen – ohje:
- Valuta ja hienonna Vatkikset. Kuori ja hienonna punasipuli.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi tahnaksi. Anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
- Lusikoi tahna tarjoilukulhoon. Tarjoa ruislastujen, varras- tai näkkileivän kanssa.
Vinkki!
Voit halutessasi lisätä tahnaan noin 50 g vegaanista merileväkaviaaria (Cavi-art).
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat