Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kvinoa-mandariinisalaatti

20 min

Kvinoasta, yrteistä, mandariineista ja manteleista valmistuu raikas ja ruokaisa salaatti! Tarjoa kvinoasalaatti lisäkkeenä tai sellaisenaan. 

28.2.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
kvinoaa
3
kevätsipulinvartta
1 dl
manteleita (kuorellisia)
1/2 ruukkua
tuoretta minttua
1/2 ruukkua
lehtipersiljaa
3
mandariinia
1 dl
mustia kalamataoliiveja
Kastike
2 rkl
oliiviöljyä
2 tl
punaviinietikkaa
1 tl
kookossokeria
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Kvinoa-mandariinisalaatti – ohje:

  1. Keitä kvinoa kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan (noin 15 minuuttia).
  2. Sekoita kastike ja kaada kvinoan joukkoon. Anna jäähtyä.
  3. Hienonna kevätsipulit. Kuori ja leikkaa mandariinit viipaleiksi. Rouhi mantelit ja hienonna yrtit.
  4. Sekoita kaikki ainekset kvinoan joukkoon.
  5. Tarjoa kvinoasalaatti lisäkkeenä tai sellaisenaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt