


Kvinoa-mandariinisalaatti
20 min
Kvinoasta, yrteistä, mandariineista ja manteleista valmistuu raikas ja ruokaisa salaatti! Tarjoa kvinoasalaatti lisäkkeenä tai sellaisenaan.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
kvinoaa
3
kevätsipulinvartta
1 dl
manteleita (kuorellisia)
1/2 ruukkua
tuoretta minttua
1/2 ruukkua
lehtipersiljaa
3
mandariinia
1 dl
mustia kalamataoliiveja
Kastike
2 rkl
oliiviöljyä
2 tl
punaviinietikkaa
1 tl
kookossokeria
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Kvinoa-mandariinisalaatti – ohje:
- Keitä kvinoa kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan (noin 15 minuuttia).
- Sekoita kastike ja kaada kvinoan joukkoon. Anna jäähtyä.
- Hienonna kevätsipulit. Kuori ja leikkaa mandariinit viipaleiksi. Rouhi mantelit ja hienonna yrtit.
- Sekoita kaikki ainekset kvinoan joukkoon.
- Tarjoa kvinoasalaatti lisäkkeenä tai sellaisenaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat