Vegaaninen mätitahna – hienostunut mousse juhlien alkuruokapöytään tai blinien höysteeksi
45 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
30 minVegaaninen mätitahna on juhlava vaihtoehto kasvissyöjille tai kala-allergikoille. Kaurapohjaiseen tahnaan lisätään mätiä jäljittelevää merilevävalmistetta.
GL
VE
KA
LA
MA
MU
5
Kuvat
Julkaistu 18.12.2020

Vegaaninen mätitahna – hienostunut mousse juhlien alkuruokapöytään tai blinien höysteeksi
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 2 dlkauravispiä (vaahtoutuva)
- 1 dlkaurafraichea
- 150 gmustaa Cavi-art -merilevävalmistetta
- 2 tlsitruunamehua
- ½ dl ruohosipulia
- ½ tlsuolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
Vegaaninen mätitahna – ohje:
- Vaahdota kauravispi.
- Sekoita joukkoon kaurafraiche, merilevävalmiste ja mausteet.
- Anna tahnan maustua vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua.
Vinkki!
Vegaaniseen mätitahnaan sopii myös kirjolohenmätiä muistuttava punainen Cavi-art -merilevävalmiste.

Nyt tulee sillitön silli – tämä kalapöydän vegeherkku lyö sinut ällikällä!
Meillä kotona

Porkkala – vegaaninen "kylmäsavulohi", johon tulee himo!
Maku

Vegaaninen majoneesi
Maku

Vegaaninen kylmäsavuporo
Maku

4 x hurjan helppo vegaaninen levite
Maku

Koristele joulupiparit munattomalla kuorrutteella! Näin valmistat vegaanisen pikeerin
Maku

Ruokaklassikon vegaaninen versio: tässä tulee mehevä härkismureke!
Meillä kotona

Vegaaniset marmeladit sulavat suuhun – näin teet herkkumakeiset itse
Meillä kotona