


Vegaaninen pasha – täyteläinen pääsiäisherkku ilman munia ja maitoa
12 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 12 h 0 min
Vegaaninen pasha syntyy helposti muutamasta raaka-aineesta, mutta silti ilman munia tai maitotuotteita. Pääsiäisen klassikkojälkiruoan vegaaninen versio koristellaan hauskaksi pääsiäistipuksi teeman mukaan!
Reseptin ainekset
5–6 annosta
Vegaaninen pasha
1 dl
vegaanista vaahtoutuvaa kermaa (Alpro)
1 rs (200 g)
vegaanista tuorejuustoa (Violife)
2 rkl
vegaanista margariinia (sulatettuna)
2 rkl
sokeria
2 tl
sitruunan kuorta (raastettuna)
2 rkl
sitruunamehua
4
aprikoosia (kuivattua pehmeää)
½ dl
mantelirouhetta
Koristelu
rusinoita
ananaskirsikoita
samettikukkia (Mimis)
minttua
Vegaaninen pasha – ohje:
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja rasva. Lisää sokeri, sitruunan kuori ja mehu.
- Leikkaa aprikoosit pieniksi kuutioiksi. Sekoita aprikoosit ja mantelirouhe seokseen.
- Kaada pashaseos suodatinpaperilla vuorattuun kahvinsuodattimeen. Nosta suodatin kulhoon tai lautasen päälle ja peitä tuorekelmulla. Anna pashan valua jääkaapissa yön yli.
- Kumoa vegaaninen pasha lautaselle ja irrota suodatinpaperi. Koristele vegaaninen pasha tipuksi rusinoilla, ananaskirsikoilla, samettikukilla ja mintulla.
Vinkki!
Etsitkö tavallista reseptiä? Kurkkaa perinteisen pashan ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat