Vegaaninen pasha – täyteläinen pääsiäisherkku ilman munia ja maitoa
12 h 20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
12 h Vegaaninen pasha syntyy helposti muutamasta raaka-aineesta, mutta silti ilman munia tai maitotuotteita. Pääsiäisen klassikkojälkiruoan vegaaninen versio koristellaan hauskaksi pääsiäistipuksi teeman mukaan!
VE
4
Kuvat
Julkaistu 13.3.2018

Vegaaninen pasha – täyteläinen pääsiäisherkku ilman munia ja maitoa
Reseptin ainekset (5–6 )
Vegaaninen pasha
- 1 dl vegaanista vaahtoutuvaa kermaa (Alpro)
- 1 rs (200 g) vegaanista tuorejuustoa (Violife)
- 2 rkl vegaanista margariinia (sulatettuna)
- 2 rkl sokeria
- 2 tl sitruunan kuorta (raastettuna)
- 2 rkl sitruunamehua
- 4 aprikoosia (kuivattua pehmeää)
- ½ dl mantelirouhetta
Koristelu
- rusinoita
- ananaskirsikoita
- samettikukkia (Mimis)
- minttua
Vegaaninen pasha valmistuu näin:
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja rasva. Lisää sokeri, sitruunan kuori ja mehu.
- Leikkaa aprikoosit pieniksi kuutioiksi. Sekoita aprikoosit ja mantelirouhe seokseen.
- Kaada pashaseos suodatinpaperilla vuorattuun kahvinsuodattimeen. Nosta suodatin kulhoon tai lautasen päälle ja peitä tuorekelmulla. Anna pashan valua jääkaapissa yön yli.
- Kumoa vegaaninen pasha lautaselle ja irrota suodatinpaperi. Koristele vegaaninen pasha tipuksi rusinoilla, ananaskirsikoilla, samettikukilla ja mintulla.
Vinkki!
Etsitkö tavallista reseptiä? Kurkkaa perinteisen pashan ohje.

Pasha – pääsiäisen täyteläinen rahkaherkku
Maku

Vegaaninen kookoskermavaahto
Maku

Mämmi – näin teet perinteisen pääsiäisherkun itse
Maku

Pääsiäis-shandy
Maku

Gluteeniton ja vegaaninen suklaapavlova
Kotivinkki

Vegaaninen marenki valmistuu helposti kikherneliemestä – rakenne on täydellisen rapea ja sisus herkullisen sitkeä
Meillä kotona

Gluteeniton luumu-persikkapiirakka täyteläisellä kookoskermalla
Kotivinkki

Näin teet juustokakusta vegaanisen