Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vegaaninen pasha – täyteläinen pääsiäisherkku ilman munia ja maitoa

12 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 12 h 0 min

Vegaaninen pasha syntyy helposti muutamasta raaka-aineesta, mutta silti ilman munia tai maitotuotteita. Pääsiäisen klassikkojälkiruoan vegaaninen versio koristellaan hauskaksi pääsiäistipuksi teeman mukaan!

13.3.2018
Reseptin ainekset
5–6 annosta
Vegaaninen pasha
1 dl
vegaanista vaahtoutuvaa kermaa (Alpro)
1 rs (200 g)
vegaanista tuorejuustoa (Violife)
2 rkl
vegaanista margariinia (sulatettuna)
2 rkl
sokeria
2 tl
sitruunan kuorta (raastettuna)
2 rkl
sitruunamehua
4
aprikoosia (kuivattua pehmeää)
½ dl
mantelirouhetta
Koristelu
rusinoita
ananaskirsikoita
samettikukkia (Mimis)
minttua

Vegaaninen pasha – ohje:

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja rasva. Lisää sokeri, sitruunan kuori ja mehu.
  2. Leikkaa aprikoosit pieniksi kuutioiksi. Sekoita aprikoosit ja mantelirouhe seokseen.
  3. Kaada pashaseos suodatinpaperilla vuorattuun kahvinsuodattimeen. Nosta suodatin kulhoon tai lautasen päälle ja peitä tuorekelmulla. Anna pashan valua jääkaapissa yön yli.
  4. Kumoa vegaaninen pasha lautaselle ja irrota suodatinpaperi. Koristele vegaaninen pasha tipuksi rusinoilla, ananaskirsikoilla, samettikukilla ja mintulla.

Vinkki!

Etsitkö tavallista reseptiä? Kurkkaa perinteisen pashan ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt