Maku

Vegaaninen pasha – täyteläinen pääsiäisherkku ilman munia ja maitoa

12 h 20 min
VE
4
0

Vegaaninen pasha syntyy helposti muutamasta raaka-aineesta, mutta silti ilman munia tai maitotuotteita. Pääsiäisen klassikkojälkiruoan vegaaninen versio koristellaan hauskaksi pääsiäistipuksi teeman mukaan!
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (5–6 )

Vegaaninen pasha

  • 1 dl vegaanista vaahtoutuvaa kermaa (Alpro)
  • 1 rs (200 g) vegaanista tuorejuustoa (Violife)
  • 2 rkl vegaanista margariinia (sulatettuna)
  • 2 rkl sokeria
  • 2 tl sitruunan kuorta (raastettuna)
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 4 aprikoosia (kuivattua pehmeää)
  • ½ dl mantelirouhetta

Koristelu

  • rusinoita
  • ananaskirsikoita
  • samettikukkia (Mimis)
  • minttua

Tee näin

12 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN12 h
MITÄ PIDIT?
4