Vegaaninen pasha – täyteläinen pääsiäisherkku ilman munia ja maitoa
Vegaaninen
Maidoton
Munaton
Kasvis
12 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 12 h
Vegaaninen pasha syntyy helposti muutamasta raaka-aineesta, mutta silti ilman munia tai maitotuotteita. Pääsiäisen klassikkojälkiruoan vegaaninen versio koristellaan hauskaksi pääsiäistipuksi teeman mukaan!
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja rasva. Lisää sokeri, sitruunan kuori ja mehu.
Leikkaa aprikoosit pieniksi kuutioiksi. Sekoita aprikoosit ja mantelirouhe seokseen.
Kaada pashaseos suodatinpaperilla vuorattuun kahvinsuodattimeen. Nosta suodatin kulhoon tai lautasen päälle ja peitä tuorekelmulla. Anna pashan valua jääkaapissa yön yli.
Kumoa vegaaninen pasha lautaselle ja irrota suodatinpaperi. Koristele vegaaninen pasha tipuksi rusinoilla, ananaskirsikoilla, samettikukilla ja mintulla.