Maku

Vegaaninen pavlova

3 h 45 min
GL
MA
MU
3.86
0

Tämä vegaaninen pavlova täytetään ihanaksi keittämättä valmiilla maapähkinätoffeella ja hedelmillä. Vegaaninen ihmemarenki vatkataan kikherneiden liemestä ja sokerista. Melkein liian hyvää ollakseen totta!
Tulosta
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (12 annosta)

Marenkilevyt

  • 400 gkikherneitä (säilyke) (1 prk, tarvitset 1 1/2 dl lientä)
  • 2 dlsokeria (erikoishienoa, Siro)

Kookostoffee

  • 1 dlmaapähkinävoita
  • 3/4 dlvaahterasiirappia
  • 1 dlkookosmaitoa
  • 16 kuivattua taatelia (pehmeitä)
  • 2 tlvaniljasokeria

Lisäksi

  • 250 gvaahtoutuvaa kasvisrasvasekoitetta (Alpro Airy & Creamy -soijakermaa)
  • 1 tuore mango
  • 5 passiohedelmää (kypsää)

Tee näin

3 h 45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN3 h
MITÄ PIDIT?
3.86