Maku

Vegaanisessa juustokakussa valloittaa täydellinen makupari: raikas mango ja täyteläinen kookos

8 h 40 min
MA
MU
VE
4.2
5

Vegaanikin voi herkutella juustokakulla! Vegaaninen juustokakku hyytyy vegegeelillä. Kaada raikas mangotäyte lämpimänä pohjan päälle, jotta saat kakkuun tasaisen rakenteen. Kakun pinnassa ihastuttaa kookoskermalla tehty marmorikuvio.
Tulosta
Kuvat Kreetta Järvenpää

Ainekset (16 annosta)

Murupohja

  • 250 gdigestivekeksejä
  • 100 gmaidotonta margariinia (rasvaa vähintään 60 %)

Mangotäyte

  • 2 dlsoijavispiä (Alpro Cuisine Soya)
  • 2 ½ dl kookoskermaa jääkaappikylmänä (Blue dragon, coconut)
  • 200 gmaustamatonta soijatuorejuustoa (Violife, Creamy, original flavour)
  • 1 dltomusokeria
  • 1 tlkurkumaa
  • 2 dlmangososetta
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 ½ ps (6 g)vegegeeliä (Dr. Oetker)

Vaniljatäyte

  • 1 dlsoijavispiä (vaahdotettuna)
  • ½ dl kookoskermaa (vaahdotettuna)
  • 2 rkltomusokeria
  • 2 tlvaniljasokeria

Tee näin

8 h 40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN8 h
MITÄ PIDIT?
4.2