Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mikä täydellinen jälkiruoka! Silkkinen kookosmousse kruunataan passio-mangohedelmäsalaatilla

4 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 0 min

Sekoita pehmeästä tofusta ja vaahdotetusta kookoskermasta silkkinen mousse. Passio-mangohedelmäsalaatti kruunaa keväisen jälkiruoan.

20.3.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
1 tlk (250 ml)
kookoskermaa
2 dl
kookoshiutaleita
1 (250 g)
silken tofua (esim. Jalotofu)
2 rkl
vaniljasokeria
2
passiohedelmää
1
mango
1
lime (luomu)
2 rkl
sokeria
Lisäksi:
sitruunamelissaa tai minttua koristeluun

Kookosmousse – ohje:

  1. Pane kookoskerma jää kaappiin vähintään kahdeksi tunniksi. Avaa pakkaus ja valuta ohut neste pois (hyödynnä neste smoothieen tai ruoantaittoon). Lusikoi paksu kookoskerma kulhoon ja vatkaa se sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi.
  2. Paahda kookoshiutaleita kuumalla kuivalla pannulla 1–2 minuuttia. Ota 0,5 dl hiutaleita sivuun koristelua varten.
  3. Valuta ja kuivaa tofu. Pane tofu, kookoshiutaleet ja vaniljasokeri teho- tai sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta tasaiseksi. Sekoita tahna kookoskermavaahtoon. Lusikoi seos tarjoilukulhoon tai annoskulhoihin. Pane jääkaappiin tekeytymään pariksi tunniksi.
  4. Lusikoi passiohedelmien sisus kulhoon. Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi. Sekoita ne passiohedelmän joukkoon. Raasta pestyn limen vihreä kuori ja purista mehu. Lisää ne ja sokeri hedelmien sekaan.
  5. Lusikoi hedelmäsalaattia moussen pinnalle. Lisää paahdettua kookosta ja koristele yrteillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt