Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tuorehernekeitto sopii joka tilanteeseen – nopea arkiruoka muuttuu ylellisen juhlavaksi tilkalla kuohuviiniä

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Tuorehernekeitto piristää vahvan vihreällä värillään! Vegaanisen tuorehernekeiton voit tarjota vieraillekin, kun koristelet pinnan pinjansiemenillä ja yrteillä. Halutessasi keittoon saa ylellisen sävyn kuohuviinillä.

27.3.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Tuorehernekeitto
2
salottisipulia
1
valkosipulinkynsi
1
jauhoinen peruna
1 rkl
oliiviöljyä
6 dl
kasvislientä
500 g
pakasteherneitä
2 dl
vegaanista ruokakermaa
(4 rkl
vegaanista kuohuviiniä)
suolaa
valkopippuria myllystä

Tuorehernekeitto – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja kuutioi peruna. Kuullota ainekset kattilassa öljyssä. Lisää liemi joukkoon ja anna hautua noin 15 minuuttia lempeästi poreillen.
  2. Lisää herneet joukkoon. Anna kypsyä muutama minuutti. Ota osa liemestä erikseen. Soseuta keitto. Painele keitto siivilän läpi toiseen kattilaan. Kiehauta keitto.
  3. Lisää ruokakermaa ja halutessasi kuohuviiniä keittoon. Lämmitä. Lisää tarvittaessa kasvislientä, jos keitto tuntuu liian jämäkältä. Mausta tuorehernekeitto suolalla ja pippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt