


Tuorehernekeitto sopii joka tilanteeseen – nopea arkiruoka muuttuu ylellisen juhlavaksi tilkalla kuohuviiniä
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Tuorehernekeitto piristää vahvan vihreällä värillään! Vegaanisen tuorehernekeiton voit tarjota vieraillekin, kun koristelet pinnan pinjansiemenillä ja yrteillä. Halutessasi keittoon saa ylellisen sävyn kuohuviinillä.
Reseptin ainekset
4 annosta
Tuorehernekeitto
2
salottisipulia
1
valkosipulinkynsi
1
jauhoinen peruna
1 rkl
oliiviöljyä
6 dl
kasvislientä
500 g
pakasteherneitä
2 dl
vegaanista ruokakermaa
(4 rkl
vegaanista kuohuviiniä)
suolaa
valkopippuria myllystä
Tuorehernekeitto – ohje:
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja kuutioi peruna. Kuullota ainekset kattilassa öljyssä. Lisää liemi joukkoon ja anna hautua noin 15 minuuttia lempeästi poreillen.
- Lisää herneet joukkoon. Anna kypsyä muutama minuutti. Ota osa liemestä erikseen. Soseuta keitto. Painele keitto siivilän läpi toiseen kattilaan. Kiehauta keitto.
- Lisää ruokakermaa ja halutessasi kuohuviiniä keittoon. Lämmitä. Lisää tarvittaessa kasvislientä, jos keitto tuntuu liian jämäkältä. Mausta tuorehernekeitto suolalla ja pippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat