Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vegaaninen suklaamoussekakku – kuohkea unelmaherkku täytekeksipohjalla ja vadelmakoristeilla

8 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 8 h 0 min

Vegaaninen suklaamoussekakku maistuu ihan kaikille. Suklaisen herkkukakun valmistus on helppoa ilman hyydykeaineilla kikkailemista. Kokeile ja hurmaannu!

1.8.2019
Reseptin ainekset
15 annosta
Vuokaan
1 tl
rypsiöljyä
Pohja
1 pkt (264 g)
täytekeksejä (esim. Oreo)
6 rkl
maapähkinävoita
Täyte
5 dl
vaahdotettavaa soijakermaa ( Alpro)
1 ½ dl
tomusokeria
1 ½ dl
kaakaojauhetta
1 rkl
vaniljasokeria
1 dl
aquafabaa eli kikhernepurkin lientä
400 g
tummaa suklaata ( vegaanista)
300 g
vegaanista tuorejuustoa ( Oatly påMackan)
Koristelu
300 g
suomalaisia vadelmia
2
täytekeksiä (Oreo)

Vegaaninen suklaamoussekakku valmistuu näin:

  1. Öljyä irtopohjavuoan (Ø 24 cm) reunat ja vuoraa pohja leivinpaperilla. Murskaa keksit monitoimikoneessa ja sekoita joukkoon maapähkinävoi. Painele pohjaseos tiiviisti vuoan pohjalle ja nosta vuoka jääkaappiin.
  2. Vatkaa soijakerma kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri. Vatkaa tasaiseksi. Vatkaa aquafaba kovaksi vaahdoksi.
  3. Sulata suklaa ja anna sen jäähtyä hetki. Notkista tuorejuusto. Lisää suklaa tuorejuustoon ohuena nauhana vatkaten. Kääntele soijakermavaahto ja kikhernevaahto massan sekaan.
  4. Kaada moussetäyte keksipohjan päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään seuraavaan päivään saakka.
  5. Koristele kakku asettelemalla pinnalle vadelmia ja Oreo-rouhetta.

Vinkki!

Ota tuorejuusto ajoissa huoneenlämpöön, jotta suklaa sekoittuu siihen hyvin eikä juoksetu.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt