Vegaaninen suklaamoussekakku – kuohkea unelmaherkku täytekeksipohjalla ja vadelmakoristeilla
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
8 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 8 h
Vegaaninen suklaamoussekakku maistuu ihan kaikille.Syntisen suklaisen herkkukakun valmistus on helppoa ilman hyydykeaineilla kikkailemista. Kokeile ja hurmaannu!
Öljyä irtopohjavuoan (Ø 24 cm) reunat ja vuoraa pohja leivinpaperilla. Murskaa keksit monitoimikoneessa ja sekoita joukkoon maapähkinävoi. Painele pohjaseos tiiviisti vuoan pohjalle ja nosta vuoka jääkaappiin.
Vatkaa soijakerma kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri. Vatkaa tasaiseksi. Vatkaa aquafaba kovaksi vaahdoksi.
Sulata suklaa ja anna sen jäähtyä hetki. Notkista tuorejuusto. Lisää suklaa tuorejuustoon ohuena nauhana vatkaten. Kääntele soijakermavaahto ja kikhernevaahto massan sekaan.
Kaada moussetäyte keksipohjan päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään seuraavaan päivään saakka.
Koristele kakku asettelemalla pinnalle vadelmia ja Oreo-rouhetta.
Vinkki!
Ota tuorejuusto ajoissa huoneenlämpöön, jotta suklaa sekoittuu siihen hyvin eikä juoksetu.