Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Huijarin skagenkakku on klassikon vegaaninen versio – nappaa resepti

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Tässä vegaanisessa kakussa skagen tehdään katkarapujen sijaan tofusta. Merileväkaviaarilla koristeltu kakku on juhlapöydän näyttävin ilmestys!

18.11.2022
Reseptin ainekset
8 annosta
Pohja
300 g
Maalahden limppua
2 rkl
vegaanista ranskankermaa
Täyte
1 pkt
maustamatonta tofua
½
luomusitruunan kuori
2–3 rkl
sitruunanmehua
½ tl
mustapippuria
½ tl
sormisuolaa
1
kesäpunasipuli tai 1 pieni punasipuli
3 rkl
tilliä hienonnettuna
1½ dl
vegaanista majoneesia
3 rkl
vegaanista ranskankermaa
4 rkl
punaista merileväkaviaaria (Cavi-art)
Koristelu
4 rkl
punaista merileväkaviaaria (Cavi-art)
½
punasipuli hienonnettuna
tilliä
sitruunankuorta
syötäviä kukkia (esim. orvokkeja)

Huijarin skagenkakku – ohje:

  1. Leikkaa limpun reunat ja pohja pois ohuelti. Murenna limppu kulhoon. Lisää ranskankerma ja sekoita muotoiltavaksi.
  2. Painele seos irtopohjavuokaan (ø noin 20 cm). Siirrä pohja jääkaappiin.
  3. Valuta tofu ja kuivaa talouspaperilla. Murenna tofu tai leikkaa pieniksi paloiksi. Raasta sekaan sitruunan kuori ja purista mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Hienonna sipuli ja tilli. Sekoita majoneesin, ranskankerman sekä merileväkaviaarin kanssa. Yhdistä seos tofuun ja kääntele tasaiseksi. Pane jääkaappiin maustumaan 30 minuutiksi.
  5. Ota pohja jääkaapista ja aseta tarjoilulautaselle. Lusikoi täyte pohjan päälle. Koristele kakku merileväkaviaarilla, punasipulilla, tillillä, sitruunankuorella, ja halutessasi syötävillä kukilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt