Puutarhat
Esittelemme kauneimmat puutarhat, oli tyyli sitten rehevä cottage garden tai minimalistinen rivitalopiha. Samalla saat ideoita kasvien valintaan ja istutuksiin.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Tutustu esimerkiksi Eijan keijupuutarhaan sekä Svetlanan hurmaavaan kivikkopuutarhaan, jossa kasvien värit räiskyvät jopa epätodellisen kirkkaina. Suosittelemme myös kurkistamaan maailman pohjoisimpaan siirtolapuutarhaan sekä tutustumaan Ellen Jokikunnaksen syötävän ihanaan hyötytarhaan!

Entä kiinnostaisiko retki kiehtovaan puutarhakohteeseen? Gullön kartanon narsissimeri on todellakin näkemisen arvoinen! Tukholmaan suuntaavaan kannattaa puolestaan vierailla Rosendalin puutarhassa. Etelänaapurissamme Virossa taas voi tutustua Reet Palusalun puutarhaan. Kotimaanmatkailijalle pakollinen kohde on Pokrovan veljestön puutarha, jossa kukoistavat mooseksenpalavapensaat, verenpisarat ja taivaansiniset hortensiat.

Ideoita mökkipihalle löydät inspiroivasta kuvakoosteestamme. Kannattaa kurkistaa myös Hannelen kesäparatiisiin, joka rakentui hiljalleen yritysten ja erehdysten kautta opettaen samalla myös puutarhuriaan.

Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.