Lasten omissa pikkujouluissa herkutellaan suolaisella ja makealla – poimit parhaat reseptit joulunajan riemukkaisiin juhliin!
Ruoka
Lasten omissa pikkujouluissa herkutellaan suolaisella ja makealla – poimit parhaat reseptit joulunajan riemukkaisiin juhliin!
Lasten pikkujouluissa herkutellaan dipeillä, pizzalla, joulumokkapaloilla, kaakaolla sekä monilla muilla ihanilla herkuilla! Kurkkaa reseptit, joilla loihdit takuuvarmasti vuoden parhaat pikkujoulutarjoilut.
23.11.2018
 |
Meillä kotona

Lasten pikkujoulujen suloiset suolapalat

Lapset rakastavat dipattavia tikkuja ja erilaisia tahnoja. Suikaloi värikkäät, rapeat kasvikset ja sekoita niille kaveriksi joko sileä dippi, vihreä avokadohummus, pinkki punajuuridippi, nopea papuhummus tai kermainen tomaatti-kookostahna. Myös lihapullatikut, itse tehdyt suolatikut, bataattiranskalaiset, jätskitikkuihin tökätyt suolapalat tai lohkoperunat toimivat soosien kanssa.

Lihapullatikut ovat lastenjuhlien kestosuosikki!

Nakkipiilot ovat takuuvarmaa naposteltavaa ja helppoja syödä pikku kätösillä. Lasten pikkujouluissa pizza saattaa jakaa mielipiteitä, joten varminta on tehdä herkullinen pikapizza, mutta täyttää pohja vain tomaateilla, pestolla ja juustolla, jotka maistuvat monille.

Punaista, vihreää ja valkoista, siinähän on joulun värit!

Lasten pikkujouluihin tarvitaan tietenkin pientä naposteltavaa. Kun pöydästä kuuluu popparien rousketta, ovat juhlat varmasti onnistuneet. Yllätä kullanmurut tällä kertaa esimerkiksi pinkeillä poppareilla, suklaalla silatuilla popcorneilla, villin tulisilla poppareilla tai ihanan kanelisilla joulupoppareilla.

Makeaa pikkujoulujen pienille herkkusuille

Kukapa voisi vastustaa mokkapaloja? Koristele herkkuruudut lasten pikkujouluihin joko punanenäisiksi poroiksi, vihreiksi joulukuusiksi tai suloisiksi mansikkatonttulakeiksi.

Petteri Punakuonohan se siellä!

Joulutortut voisi pyöräyttää juhlaan vaihteeksi söpöiksi lumihiutaleiksi tai jättikokoiseksi kuuseksi, josta on kiva repiä juuri omaan suuhun sopivia paloja. Pakastealtaan antimista syntyy myös söpö murotaikina-karkkikeppi, joka onnistuu takuulla kiireessäkin.

Donitsiseinä on oiva tapa herkkujen tarjoiluun.

Kaupan pakastealtaan donitsit saavat aivan uuden ulottuvuuden, kun ne tarjoillaan mielikuvituksellisella tavalla. Jos siis rakastat askartelua, punaisilla ja vihreillä donitseilla koristeltu donitsiseinä takaa ikimuistoiset lasten pikkujoulut.

Lasten pikkujoulujen takuuvarma hittijuoma: kaakao kaikilla mausteilla!

Ja pitäähän sitä välillä hörppiä juomistakin. Lämmin kaakao maistuu aina, joten testaahan paksu ja suklainen juoma, pinkki piparminttukaakao, Geisha-suklaalla viritetty juoma tai Nutella-kaakao. Myös kaakaobaari voisi olla lasten mieleen.

Jos siinä on Nutellaa, sen on pakko olla hyvää, eikös niin?
Kommentoi »