


Lihapullatikut
55 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 15 min
Söpö cocktailtikku kokoaa yhteen juustohampurilaisen maut. Pujottele tikkuun tomaattia, parmesaanilihapullia, cheddaria ja suolakurkkua.
Reseptin ainekset
20 kpl
Lihapullataikina
1 kpl
sipuli (pieni)
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
voita
400 g
jauhelihaa (naudan)
75 g
parmesaaniraastetta
1 tl
dijoninsinappia
1 tl
suolaa
1/2 tl
valkopippuria
1/2 tl
chilijauhetta
Tikkuihin
250 g
kirsikkatomaatteja (1 rasia)
2 kpl
suolakurkkua
50 g
cheddarjuustoa
20 kpl
babypinaattia (lehteä)
Lisäksi
cocktailtikkuja
Lihapullatikut – ohje:
- Valmista lihapullat. Kuori ja silppua sipulit mahdollisimman hienoksi. Kuullota sipulit pannulla voissa.
- Sekoita jauheliha, jäähtynyt sipuliseos, parmesaani ja mausteet kulhossa. Vaivaa ainekset käsin tasaiseksi massaksi.
- Pyörittele massa kostutetuin käsin pienehköiksi pulliksi leivinpaperin päälle pellille.
- Paista lihapullia 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Voit myös paistaa ne pannulla.
- Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi kurkku. Leikkaa juustosta pieniä neliöitä.
- Kokoa minit juustoburgerit. Sujauta jokaiseen cocktailtikkuun lihapulla, pinaatinlehti, suolakurkkuviipale, juustopala ja tomaatinpuolikas. Tarjoa halutessasi lisäksi ketsuppia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat