Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lihapullatikut

55 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 15 min

Söpö cocktailtikku kokoaa yhteen juustohampurilaisen maut. Pujottele tikkuun tomaattia, parmesaanilihapullia, cheddaria ja suolakurkkua.

6.6.2017
Reseptin ainekset
20 kpl
Lihapullataikina
1 kpl
sipuli (pieni)
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
voita
400 g
jauhelihaa (naudan)
75 g
parmesaaniraastetta
1 tl
dijoninsinappia
1 tl
suolaa
1/2 tl
valkopippuria
1/2 tl
chilijauhetta
Tikkuihin
250 g
kirsikkatomaatteja (1 rasia)
2 kpl
suolakurkkua
50 g
cheddarjuustoa
20 kpl
babypinaattia (lehteä)
Lisäksi
cocktailtikkuja

Lihapullatikut – ohje:

  1. Valmista lihapullat. Kuori ja silppua sipulit mahdollisimman hienoksi. Kuullota sipulit pannulla voissa.
  2. Sekoita jauheliha, jäähtynyt sipuliseos, parmesaani ja mausteet kulhossa. Vaivaa ainekset käsin tasaiseksi massaksi.
  3. Pyörittele massa kostutetuin käsin pienehköiksi pulliksi leivinpaperin päälle pellille.
  4. Paista lihapullia 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Voit myös paistaa ne pannulla.
  5. Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi kurkku. Leikkaa juustosta pieniä neliöitä.
  6. Kokoa minit juustoburgerit. Sujauta jokaiseen cocktailtikkuun lihapulla, pinaatinlehti, suolakurkkuviipale, juustopala ja tomaatinpuolikas. Tarjoa halutessasi lisäksi ketsuppia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt